Χωρίς εκπλήξεις κύλησε και η 2η ημέρα των προκριματικών στα γήπεδα της Ρόδου. Οι Έλληνες αθλητές δεν κατάφεραν παρά τις φιλότιμες προσπάθειες τους να προκριθούν στον τρίτο γύρο του Aegean Tennis Cup 2010, διότι η δυναμικότητα των αντιπάλων τους ήταν πολύ μεγάλη.

O Φώτης Τριάντης ηττήθηκε με 6-1, 6-3 από το Νο1 του προκριματικού ταμπλό, Αντρέι Μάρτιν ενώ ο Κωνσταντίνος Μίκκος γνώρισε την ήττα με 6-0, 6-2 απ’το Νο7, Γιούχο Παουκού. Ο Ιάσων Βλαβιανός έχασε με 6-0, 6-0 απ’τον Άντις Τζούσκα και ο Μίνος Μαρινάκης ηττήθηκε με 6-0, 6-0 απ’τον Τζόναθαν Μάραι.

Ο τρίτος γύρος και τελευταίος των  προκριματικών, ολοκληρώνεται αύριο Δευτέρα 26/4, όπου οκτώ αθλητές θα παλέψουν για τις 4 πολυπόθητες θέσεις του κυρίως ταμπλό.

Ήδη έχουν αφιχθεί οι παίκτες του κυρίως ταμπλό και εκτός των δύο φιναλίστ του Αθηναικού STATUS του, Γερμανού Rainer Shuettler και του τενίστα από την Ταϊπέι, Lu που θα φτάσουν αργότερα στο νησί της Ρόδου, ξεκίνησαν τις προπονήσεις οι λοιποί αθλητές μεταξύ των οποίων είναι και οι τέσσερις καλύτεροι Έλληνες, Οικονομίδης, Γιακούποβιτς, Αγγελίνος και Γεχουμίδης.

QUAL. DRAW

AEGEAN TENNIS CUP MAIN DRAW

Video highlights
Previous articleΣούπερ Βερντάσκο στη Βαρκελώνη
Next articleΚαι τώρα εκδίκηση…