Με τη διεξαγωγή όλων των αγώνων της προκριματικής φάσης, άνοιξε την Κυριακή και επίσημα η αυλαία του 8ο Διεθνούς Τουρνουά FUTURES Γυναικών 10.000 δολαρίων Ν. Ιωνίας, το οποίο το διάστημα 21 έως 28 Σεπτεμβρίου, έχει προσελκύσει στο Κέντρο Αντισφαίρισης Νέας Ιωνίας πλήθος Ελληνίδων και ξένων τενιστριών.

Το σημερινό πρόγραμμα πήγε λίγο πίσω λόγω της πρωινής βροχής αλλά όταν ο καιρός βελτιώθηκε το μεσημέρι, οι αγώνες διεξήχθησαν κανονικά και χωρίς προβλήματα. Αρκετός κόσμος έσπευσε να τους παρακολουθήσει, ενώ οι διοργανωτές περιμένουν μέρα με τη μέρα, περισσότερους φιλάθλους. Άλλωστε, όσο το τουρνουά εξελίσσεται, το επίπεδο του τένις είναι ψηλότερο και το θέαμα καλύτερο.

Στον προκριματικό γύρο, είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

Sandra Ion (Ρουμανία) – Virginia Tica (Ρουμανία) 2-0 (6-0/6-1)
Alice Savoretti (Ιταλία) – Αριάδνη Κατσούλη (Ελλάδα) 2-1 (1-6/7-6/6-4)
Stephanie Hirsch (Αυστρία) – Diana Marcinkevica (Λετονία) 0-2 (0-6/2-6)
Olga Blank (Ισραήλ) – Jeanette Draeger (Γερμανία) 2-1 (4-6/6-2/6-2)
Dena Laadan (Ισραήλ) – Καλλιόπη Ζαμανούδη (Ελλάδα) 2-0 (6-0/6-2)
Sladana Stankovis (Σερβία) – Χρυσούλα Καγγά (Ελλάδα) 2-0 (6-1/6-3)
Η Χριστίνα Μαδένογλου (Ελλάδα) πέρασε χωρίς αγώνα.

Τη Δευτέρα δεν υπάρχει αγωνιστική δράση με αγώνες παρά μόνο με τις προπονήσεις των αθλητριών, ενώ θα γίνουν και οι κληρώσεις τόσο για τους αγώνες του κυρίως ταμπλό στο μονό όσο και για το διπλό. Θυμίζουμε ότι το τουρνουά διεξάγεται για όγδοη συνεχή χρονιά, στο Nea Ionia Tennis Club, από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Μαγνησίας, ύστερα από ανάθεση από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης και με την πολύτιμη αρωγή τόσο του Αθλητικού Οργανισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας όσο και του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Ιωνίας.

Η συνέχεια του προγράμματος, περιλαμβάνει την Τρίτη τον α’ γύρο του κυρίως ταμπλό, ενώ την Τετάρτη, μετά το πέρας των αγώνων, θα δοθεί από τους διοργανωτές δεξίωση προς τιμήν των αθλητριών, το λεγόμενο players party.  Οι αγώνες θα κορυφωθούν με το μεγάλο τελικό στο μονό στις 28 Σεπτεμβρίου, ενώ προηγουμένως, για την Παρασκευή το απόγευμα στις 26/8 έχει προγραμματιστεί ο τελικός στο διπλό.

Video highlights
Previous articleΟ Ράφα πήρε το όπλο του
Next articleΛίγοι και καλοί