Το πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Κάρλος Μόγια δεν θα δώσει το παρόν στο Wimbledon που ξεκινάει τη Δευτέρα (23/6) λόγω προβλήματος τραυματισμού στον ώμο ανοίγοντας το χωρό των σημαντικών εγκαταλείψεων πριν το Λονρέζικο Όπεν. Από το Roland Garros απουσίασαν δύο τενίστες της πρώτης δεκάδας, Άντι Ρόντικ και Ρισάρντ Γκασκέ ενώ στη χωμάτινη διοργάνωση της πατρίδας του δεν πήρε μέρος ούτε ο φιναλίστ του Australian Open, Τζο Βιλφρίντ Τσόνγκα.

Ήδη εκτός Wimbledon έχουν μείνει οι Αργεντίνοι, Χουάν Μονάκο και Χουάν Ιγκνάσιο Τσέλα με τον πρώτο να έχει πρόβλημα στην πλάτη και το δεύτερο στον ώμο.

Ο Μόγια πάντως δεν έχει ιδιαίτερες επιτυχίες στο Λονδίνο. Την καλύτερή του πορεία την πραγματοποίησε στη διοργάνωση του 2004 όταν είχε φτάσει μέχρι τους "16" του Αγγλικού Όπεν. Πέρυσι αποκλείστηκε στον 1ο γύρο από τον Τιμ Χένμαν ενώ τη διετία 2005-06 δεν εμφανίστηκε στη Βρετανία.

Αυτοί που επωφελήθηκαν των καταστάσεων είναι οι Αργεντίνοι, Μάρτιν Βασάλο, Μπράιαν Νταμπούλ και ο Κροάτης Ρόκο Καράνουσιτς που πήραν θέση στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης.

Video highlights
Previous articleΕσένα θέλω στον τελικό
Next articleΚαι ο Γκασκέ στο 2ο γύρο