Ο Νικολάς Αλμάγκρο είναι από τους πλέον άτυχους τενίστες του Tour, μιας και για ακόμη μια φορά στην καριέρα του υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο αριστερό του γόνατο. ”Θα σηκωθώ ξανά στα πόδια μου”, το μήνυμά του!

Ο πολύπειρος Ισπανός τενίστας πλήρωσε ακριβά τον τραυματισμό του στο φετινό Roland Garros, καθώς υποβλήθηκε σε εγχείρηση εκ νέου.

Είναι ένας από τους αθλητές ο οποίος έχει μακροχρόνιο πρόβλημα στο αριστερό του γόνατο και αυτό τον κρατάει αρκετά πίσω στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Ο ”Nico” υποβλήθηκε σε εγχείρηση τον Ιούνιο μετά τον σοκαριστικό του τραυματισμό στον αγώνα κόντρα στον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο στο Παρίσι.

Αφού έλειψε για δυο μήνες από τα courts, τραυματίστηκε στο ίδιο σημείο εκ νέου με την επιστροφή του και η δεύτερη εγχείρηση σε διάστημα μόλις λίγων μηνών είναι γεγονός.

Ο Ισπανός βρίσκεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου και πάλι, όμως δεν πτοείται σε καμία περίπτωση.

”Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή που κανείς δεν θέλει να την ζήσει.

Μου ξαναέτυχε, όμως θα σηκωθώ ξανά στα πόδια μου.

Υποβλήθηκα σε νέα εγχείρηση οπότε αποχαιρετώ το 2017 με αυτόν τον τρόπο.

Πρέπει τώρα να σκέφτομαι άλλα πράγματα από το τένις, όμως θα συνεχίσω να παλεύω για να φτάσω τους στόχους μου.

Το 2018 θα ξεκινήσει για εμένα λίγους μήνες αργότερα από ότι το περίμενα, αλλά θα προσπαθήσω να φτάσω πάλι στην κορυφή.” ανέφερε ο 32χρονος Νικολάς Αλμάγκρο στο Instagram, όπου ανήρτησε φωτογραφία από το κρεβάτι του χειρουργείου!

Η δημοσίευσή του:

almagro-surgery17_408.png

Δημήτρης Χαλιάπας

Video highlights
Previous articleΤον θέλουμε πίσω!
Next articleWild Card για Εράνι!