Πολλές φορές ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει προκαλέσει την τενιστική κοινή γνώμη για τις δηλώσεις του που αφορούν συναδέλφους του. Στην υπερβολή του, θα μπορούσαμε να πούμε ότι ορισμένες φορές δείχνει "ασέβεια", ωστόσο στο Indian Wells μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους δύο κορυφαίους τενίστες στον κόσμο.

Μετά τον αποκλεισμό του στα προημιτελικά της διοργάνωσης απ’τον Άντι Ρόντικ, ο υπερασπιστής του τίτλου στο Indian Wells ρωτήθηκε για τις αδυναμίες των Φέντερερ και Ναδάλ, όμως ο Σέρβος δεν έπεσε στην παγίδα του δημοσιογράφου που ήθελε να βγάλει λαυράκι, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τους δύο κορυφαίους τενίστες.

"Ο Ράφα κυριαρχεί τους τελευταίους 12 μήνες σε οποιαδήποτε επιφάνεια οπότε πρέπει να του δώσουμε εύσημα γι’αυτό. Από την άλλη πλευρά ο Ρότζερ είναι ένας από τους καλύτερους τενίστες στην ιστορία του αθλήματος και απόλυτος κυρίαρχος τα τελευταία 5 χρόνια. Οπότε, μόλις τους βλέπεις αυτούς τους δύο στο court, δεν υπάρχει καμιά ιδιαίτερη αδυναμία επειδή είναι πολύ συγκεντρωμένοι και σπουδαίοι παίκτες" τόνισε το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, πίσω από τους Φέντερερ και Ναδάλ.

Όσον αφορά για τη δική του σταθερότητα, ο Νόλε τόνισε: "Είναι αδύνατον να παίζεις πάντα το καλύτερό σου τένις, εκτός αν είσαι ο Φέντερερ ή ο Ναδάλ".

Video highlights
Previous articleΒρήκε παρηγοριά στα doubles
Next articleΔεν πάει Miami η Μαρία