Ο Άντι Μάρει μπορεί να προσπάθησε να παρηγορήσει τον Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο ο οποίος τραυματίστηκε και αποχώρησε από την μεταξύ τους αναμέτρηση για τον 1ο γύρο του Rome Masters, ωστόσο ο Σκωτσέζος κατηγόρησε τον Αργεντίνο ότι προσέβαλε την μητέρα του η οποία βρισκόταν στο κεντρικό court του Foro Italico, παρακολουθώντας τις προσπάθειες του υιού της.

Ο Μάρει πήρε την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης καθώς στο 3ο σετ και ενώ το σκορ ήταν 5-7, 6-4, 1-0 υπέρ του Σκωτσέζου, ο 19χρονος Λατινοαμερικάνος εγκατέλειψε λόγω αφόρητων πόνων στην πλάτη του. Αμέσως μετά το ματς, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο 20χρονος Μάρει κατηγόρησε τον αντίπαλό του ότι προσέβαλε τη μάνα του που καθόταν στις εξέδρες.

"Δεν ήταν καθόλου ευγενικό εκ μέρους του" τόνισε ο Μάρει ο οποίος χαρακτήρισε τη μητέρα του ως "μια από τις καλύτερες κυρίες που μπορείς να γνωρίσεις".

Σύμφωνα με τον άνθρωπο που περιέγραψε τον αγώνα για λογαριασμό του BBC, Jonathan Overend το όλο σκηνικό ξεκίνησε όταν ο Ντελ Πότρο νευρίασε από το γεγονός ότι ο Μάρει δεν ζήτησε συγνώμη για ένα βολέ που έκανε και και κατευθύνθηκε πάνω στον Αργεντίνο. Στη συνέχεια, σε μια ανταλλαγή "πυρών" σε ένα ράλι, ο Ντελ Πότρο κερδίζοντας τον πόντο στράφηκε στη μητέρα του Μάρει και κάτι της είπε. Ο Μάρει απάντησε στον αντίπαλό του "πρόσεχε το στόμα σου" όμως ο διαιτητής δεν αντιλήφθηκε το γεγονός κάνοντας παρατήρηση στον Σκωτσέζο.

Video highlights
Previous articleΤου ‘κλεισε το μάτι…
Next articleΜε το δεξί Φέντερερ, Ρόντικ