Πρόωρο αποκλεισμό γνώρισε ο Βασίλης Σταυρόπουλος στο 4th Indoor ITF Junior τουρνουά στο Άλμερε της Ολλανδίας, καθώς ηττήθηκε απ’τον ντόπιο Μαξ Ντε Βρουμ με 2-0. Απ’την άλλη πλευρά, με νίκη συνέχισε την εκπληκτική της πορεία στο ίδιο τουρνουά η Μαρία Τρίτου, νικώντας την Ίνγκερ Βαν Ντίγκμαν με 2-0.

Ανέτοιμος παρουσιάστηκε ο Βασίλης Σταυρόπουλος στον αγώνα του για τον πρώτο γύρο του τουρνουά στο Άλμερε, καθώς ηττήθηκε με χαρακτηριστική ευκολία απ’τον Μαξ Ντε Βρουμ με 6-2, 6-1 χωρίς να προβάλλει ιδιαίτερες αντιστάσεις.

Ο νεαρός αθλητής έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις μέσα στο 2012 και η σημερινή του εικόνα σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει την γενικότερη παρουσία του στα τουρνουά που λαμβάνει μέρος τελευταία.

Παράλληλα, αξίζει να αναφερθεί πως ο Ολλανδός, εκτός το ότι έπαιζε στην έδρα του με την συμπαράσταση των συμπατριωτών του, ήταν και Νο2 του κυρίως ταμπλό και ένας απ’τους πιο ταλαντούχους στην χώρα του.

Την ίδια στιγμή η Μαρία Τρίτου συνεχίζει τις εκπληκτικές εμφανίσεις της στο ίδιο τουρνουά, αφού προέρχεται από 3 συνεχόμενες νίκες στα προκριματικά, βγάζοντας μάλιστα εκτός 2 ντόπιες. Στον πρώτο γύρο η Μαρία αντιμετώπισε την Ρεμπέκα Πιλς, την οποία πέρασε εύκολα με 6-1, 6-3.

Στη συνέχεια η νεαρή αθλήτρια με κεκτημένη ταχύτητα ξεπέρασε και τα εμπόδια των Φέμκε Βαν Ντίεμεν με 6-2, 6-3 και Μίραμπελ Νζοζί απ’την Μεγάλη Βρετανία με 6-2, 6-4. Η τελευταία αντίπαλός της μάλιστα, ήταν Νο2 του ταμπλό των προκριματικών, ενώ η Τρίτου ήταν στο Νο6.

Στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό η Ελληνίδα αθλήτρια νίκησε την Ίνγκερ Βαν Ντίγκμαν 6-1, 6-3 με χαρακτηριστική άνεση και επόμενη αντίπαλος της είναι η Μπριτ Σρόιντερ απ’την Ολλανδία.

Video highlights