Ο 18χρονος Χάρης Καπόγιαννης και ο 16χρονος Κωνσταντίνος Μίκκος καλούνται να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά στις αναμετρήσεις της εθνικής Ελλάδος απέναντι στην Ουγγαρία στη Θεσσαλονίκη για την παραμονή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο 2ο γκρουπ της ευρωαφρικανικής ζώνης του Davis Cup.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Καλοβελώνης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Οικονομίδη, Γεμουχίδη και Γιακούποβιτς κι αν για τους δύο πρώτους δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, η απουσία του 27χρονου Έλληνα ομογενή είναι αποκλειστικά ευθύνη της ομοσπονδίας μετά το σάλο που προέκυψε με τους αγώνες pool και τις υποχρεώσεις του Γιακούποβιτς στην Ιταλία. Για τον Μαζαράκη δεν γίνεται λόγος καθώς το Νο2 της Ελλάδας απέχει εδώ και καιρό από τις υποχρεώσεις της Εθνικής.

Οι αγώνες με αντίπαλο την Ουγγαρία θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του A.O. Θεσσαλονίκης και θα ξεκινήσουν το μεσημέρι της Παρασκευής με τον αγώνα του Κωνσταντίνου Μίκου κόντρα στον Σέμπο Κις (Νο 2 της Ουγγαρίας). ενώ θ’ακολουθήσει το ματς του Χάρη Καπόγιαννη με τον Κόρνελ Μπάρτοκτσι (Νο 1 της Ουγγαρίας).

Το Σάββατο (12.30) θα διεξαχθεί το διπλό ανάμεσα στους Μίκο, Καπόγιαννη-Μπάρτοκτσι, Βάργκα και την Κυριακή (από τις 12 μ.μ), οι αγώνες του Μίκου με τον Μπάρτοκτσι και του Καπόγιαννη με τον Κις.

"Η ομάδα μας αποτελείται από πολύ νέα παιδιά, που παίζουν για πρώτη φορά στη διοργάνωση. Το σίγουρο είναι ότι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους” δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Καλοβελώνης. Ο 16χρονος Μίκος έδωσε, από την πλευρά του τη δική του διάσταση. “Οι αντίπαλοι έχουν την εμπειρία. Εμείς όμως έχουν την όρεξη για διάκριση, που είναι πιο ισχυρό κίνητρο".

Όλους τους αγώνες του τριημέρου θα μεταδώσει απευθείας από τις εγκαταστάσεις του Ο.Α Θεσσαλονίκης το συνδρομητικό κανάλι (Novasports3).

Video highlights
Previous articleΤελευταία ευκαιρία για Ανάσταση
Next articleΟύτε με θαύμα