Νόβακ Τζόκοβιτς Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα πάρει μέρος και στα τρια Ευρωπαϊκά χωμάτινα Masters Series στο Μονακό, το Αμβούργο και το Μόντε Κάρλο με το βλέμμα στο Grand Slam του Παρισιού, το Roland Garros στο τέλος του Μάη. Ο 20χρονος Σέρβος που αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην πατρίδα του για ξεκούραση, μιλώντας στο BETA news agency, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι σύντομα θα βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου εφόσον συνεχίσει να δουλεύει και να βελτιώνεται όπως στη φετινή σεζόν.

"Κάθε μέρα που περνάει μαθαίνω και κάτι και είμαι στο σωστό δρόμο προκειμένου να φτάσω στην κορυφή. Αν συνεχίσω με τον ίδιο ρυθμό, όπως κάνω μέχρι τώρα στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, σύντομα θα τα καταφέρω" τόνισε ο Νόλε ο οποίος στην αρχή της χρονιάς κατέκτησε το Australian Open ενώ πριν δύο βδομάδες θρίαμβευσε στο πρώτο Masters Series στο Indian Wells.

Γνωρίζοντας την ήττα-σοκ από τον Κέβιν Άντερσον στο 2ο γύρο του Sony Ericsson Open, ο Τζόκοβιτς βρήκε λίγο χρόνο για να ξεκουραστεί ενόψει της έναρξης της χωμάτινης περιόδου. Ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα πάρει μέρος σε κάποιο τουρνουά αλλά το πιθανότερο είναι να τον ξαναδούμε στο Masters Series του Μόντε Κάρλο στις 21 Απριλίου.

Video highlights
Previous articleΣτα μυστικά του χώματος
Next articleΤυφώνας η Σερένα στο Μαϊάμι