Πραγματοποιήθηκε σήμερα η εγγραφή των αθλητριών που θα συμμετάσχουν στα προκριματικά κι αύριο Κυριακή θα αρχίσει η αγωνιστική δράση στο 9ο Διεθνές Τουρνουά Τένις Futures Γυναικών Ν. Ιωνίας με έπαθλο 10.000 δολάρια, το οποίο το διάστημα 24 Οκτωβρίου-1 Νοεμβρίου θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων της αντισφαίρισης στη Μαγνησία και όχι μόνο.

Η σπουδαία αυτή διοργάνωση, που έχει καταστεί θεσμός για τη Νέα Ιωνία, το Βόλο, τη Μαγνησία και την Ελλάδα, έχει προσελκύσει και φέτος αξιόλογες αθλήτριες και το επίπεδο των αγώνων αναμένεται ιδιαίτερα υψηλό. Στα πέντε κορτ με συνθετικό χλοοτάπητα και στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Αντισφαίρισης Νέας Ιωνίας, το κοινό θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να παρακολουθήσει εκ του σύνεγγυς δυνατές μονομαχίες.

Το τουρνουά θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Αντισφαίρισης Νέας Ιωνίας. Την Κυριακή και το πρωινό της Δευτέρας θα διεξαχθεί ο προκριματικός γύρος. Οι αγώνες του κυρίως ταμπλό θα ξεκινήσουν το απόγευμα της Δευτέρας και θα κορυφωθούν με το μεγάλο τελικό στο μονό την 1η Νοεμβρίου. Παράλληλα με το μονό, θα διεξαχθεί και το διπλό, ο τελικός του οποίου έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Παρασκευής 30/10.

Στους αγώνες συμμετέχουν τενίστριες από τα παρακάτω κράτη: Σερβία, Βουλγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Ιταλία, Γαλλία, Ουκρανία, Αυστραλία, Αργεντινή, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία και φυσικά την Ελλάδα.

Οι διοργανωτές του σπουδαίου τουρνουά είναι ο Όμιλος Αντισφαίρισης Μαγνησίας, ύστερα από ανάθεση από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, με την πολύτιμη αρωγή του Αθλητικού Οργανισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης «Ιωνία».

Η πολυετής πείρα των στελεχών του Ο.Α. Μαγνησίας, το μεράκι των ανθρώπων του για τη διοργάνωση και το τένις, η άψογη συνεργασία με τους τοπικούς αθλητικούς οργανισμούς και την Ομοσπονδία αλλά και οι άρτιες εγκαταστάσεις του Nea Ionia Tennis Club αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία και του φετινού τουρνουά, που έχει καταστεί θεσμός για το χώρο του αθλήματος στη Μαγνησία και τη χώρα μας γενικότερα, προσφέροντας περισσότερες συγκινήσεις στους λάτρεις της αντισφαίρισης.

Μεγάλοι χορηγοί της διοργάνωσης είναι η ΕΨΑ, το Flocafe, το κατάστημα οπτικών Προφαντής και χορηγοί επικοινωνίας το TRT με το Ράδιο ΒΕΡΑ.

Video highlights
Previous articleO τελικός των αουτσάιντερ
Next articleΔύο 20αρες για τον τίτλο