Με πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμάζονται οι διοργανωτές του Aegean Tennis Cup 2008 που θα διεξαχθεί απ’ τις 27 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου 2009 στη Ρόδο. Στο τουρνουά των 125.000 δολαρίων της σειράς Challenger, ενδέχεται να πάρουν μέρος μεγάλα ονόματα του ανδρικού τένις γεγονός που αποτελεί προτεραιότητα για τους διοργανωτές.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου

«Μεγάλες» εκπλήξεις ετοιμάζουν οι διοργανωτές του διεθνούς επαγγελματικού τουρνουά τένις ανδρών, ΑΤΡ Challenger ”AEGEAN TENNIS CUP”  125.000 δολαρίων, το οποίο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης απ’ τις 27 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου 2009. Ήδη βρίσκονται σε επαφές με γνωστότατα ονόματα του παγκοσμίου τένις.  Στην προσπάθειά τους αυτή έχουν βρει “σύμμαχο” την ΑΤΡ, η οποία πρώτη φορά φέτος, παρατείνει μέσα στον Απρίλιο την περίοδο διεξαγωγής τουρνουά σε σκληρή επιφάνεια, με διοργανώσεις στη Ρόδο και τη Νότιο Αφρική.

Οι διοργανωτές (η εταιρία Sporting Events των κ. Πέτρου Κυπριάδη και Αναστάσιου Χατζηλιαμή) συμφώνησαν με την εταιρεία Team PRo, που είναι μέλος του ομίλου εταιρειών TFF, να αναλάβει την εμπορική εκμετάλλευση και διαφημιστική προβολή του τουρνουά.

Την ίδια ώρα, στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι εργασίες εκσυγχρονισμού του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης. Μάλιστα, κατασκευάζεται σύγχρονο κεντρικό γήπεδο που πληροί τις προδιαγραφές που θέτει η ΑΤΡ για τις μεγάλες διοργανώσεις.
Ήδη, κυκλοφορούν τα εισιτήρια των αγώνων. Έως τις 31 Ιανουαρίου θα πωλείται πακέτο εισιτηρίων που θα αφορά σε όλες τις ημέρες των αγώνων, τόσο στους προκριματικούς (25 και 26 Απριλίου) όσο και στους αγώνες του κυρίως ταμπλό (26/4-3/5) στην προνομιακή τιμή των 50 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την εταιρεία «Πρόθεσις» στο τηλέφωνο 22410-36325.

Video highlights
Previous articleΖέσταμα στη Μελβούρνη
Next articleΔεν τον φοβάμαι πια