Με σύμμαχο τον καιρό, πολύς κόσμος θα “κατηφορίσει” στη Γλυφάδα όπου σήμερα διεξάγονται οι πρώτοι τελικοί και αρκετοί ημιτελικοί στις κατηγορίες του σπουδαίου INTERSPORT Tennis Open. Μεγάλα ματς στα χωμάτινα courts του ομίλου με σημαντικότερο αυτό των Masters Γεμουχίδη-Μουράτογλου (16:00).

Η Γλυφάδα γίνεται το επίκεντρο του ελληνικού τένις καθώς το Σαββατοκύριακο ολοκληρώνεται το κορυφαίο ελληνικό Όπεν τουρνουά τένις, με τη συμμετοχή μερικών εκ των καλύτερων τενιστών που κυκλοφορούν στα ελληνικά courts.

Σπουδαία και αμφίρροπα παιχνίδια με εντυπωσιακά ράλι αναμένεται νας μας χαρίσουν οι φιναλίστ των κατηγοριών ενώ σήμερα θα γίνουν γνωστά και τα δύο ονόματα που θα διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο στην κατηγορία των Masters.

Στις 16:00 είναι προγραμματισμένος ο πρώτος και σπουδαιότερος ημιτελικός της Όπεν κατηγορίας (15-25) όπου ο Πάρις Γεμουχίδης θα φιλοξενήσει στα γήπεδα που ανδρώθηκε τενιστικά, τον ικανό για όλα Αριστοτέλη Μουράτογλου.

Λίγο αργότερα (17:30) ο Νίκος Ροβάς αντιμετωπίζει τον Ηλία Γιαννακάκη στον δεύτερο ημιτελικό της κατηγορίας.

Στις 15:30 Εύα Ρούσση και Αγνή Στεφάνου θα διεκδικήσουν το τελευταίο εισιτήριο για τον τελικό των γυναικών με τη Σιδέρη να περιμένει την αντίπαλό της.

Στις 17:30, το φαινόμενο… Χιριστανίδης αναμένεται να ανοίξει λογαριασμό στις κούπες, αντιμετωπίζοντας τον Αλέξανδρο Γεωργιάδη στον τελικό της κατηγορίας “36-45”. Ο Μακεδόνας πρωταθλητής αντιμετωπίζει τον πολύ καλό Βασίλη Δρακόπουλο ενώ την Κυριακή θα αγωνιστεί και στον τελικό της κατηγορίας “26-35” περιμένοντας έναν εκ των Φασουλά-Σ.Παπαδόπουλο που αναμετρώνται σήμερα σε ένα ακόμη σπουδαίο ματς (14:00) στη Γλυφάδα.

xls To πρόγραμμα του Σαββάτου (30/10)

xls ITO ATHENS DRAWS (Όλες οι κατηγορίες σε ένα .xls)

Video highlights
Previous articleΚι άλλη ήττα ο Νταβιντένκο…
Next articleΤελικό ο Γιακούποβιτς!