Ο Μίλος Ράονιτς σε δηλώσεις του έδειξε τη δυσαρέσκειά του για το αν μη τι άλλο φορτωμένο καλεντάρι της ΑΤΡ και παρέθεσε την άποψή του για το μέχρι πότε θα πρέπει να παίζουν οι παίκτες κάθε χρονιά!

Ο καλύτερος Καναδός τενίστας, πέρασε μετά κόπων και βασάνων το 2017 καθώς ταλαιπωρήθηκε από πολλούς τραυματισμούς.

Όπως και άλλοι Top τενίστες, έτσι και ο Μίλος Ράονιτς δεν τελείωσε με αισιοδοξία το έτος, αφού ήταν εκτός δράσης από το Ασιατικό swing και έπειτα, ενώ πιο πριν είχε αποσυρθεί και από άλλα μεγάλα τουρνουά μέσα στη χρονιά.

Ο Ράονιτς, ο οποίος την Τετάρτη(27/12) έκλεισε τα 27 του χρόνια, μίλησε για το ενδεχόμενο αλλαγής του προγράμματος της ΑΤΡ και παρέθεσε την άποψή του για το πως θα πρέπει να είναι το καλεντάρι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

”Πιστεύω πως θα πρέπει να ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας τον Ιανουάριο στο Αυστραλιανό swing και να τελειώνουμε τους αγώνες μας αμέσως μετά το Αμερικανικό Όπεν.

Έτσι, θα έχουμε ένα γεμάτο οκτάμηνο καλεντάρι και στους υπόλοιπους μήνες θα μπορούμε να ξεκουραζόμαστε και να προετοιμαζόμαστε καλύτερα για την σεζόν που θα έρχεται.

Νομίζω πρέπει να το σκεφτούν οι υπεύθυνοι…

Πέντε από τους κορυφαίους παίκτες του 2016, δεν έπαιξαν στο τέλος του 2017 λόγω τραυματισμών.

Ο Μάρεϊ, ο Σταν(Βαβρίνκα) και ο Νόβακ(Τζόκοβιτς) είναι έξω από το Wimbledon του καλοκαιριού. Πάει μισός χρόνος.

Εγώ έπαιξα γιατί ήλπιζα πως θα κάνω κάτι καλό, αλλά δεν ήμουν έτοιμος να αγωνιστώ από ότι φάνηκε και στην πράξη.

Ο Κέι Νισικόρι ήταν εκτός επίσης για πολύ καιρό.

Παίζουμε 11 μήνες τον χρόνο. Θα ήταν εντελώς διαφορετικό αν παίζαμε σε κάποιο μέρος συγκεκριμένα για 11 μήνες, αλλά εμείς ταξιδεύουμε σε ολόκληρο τον κόσμο συνέχεια.

Νομίζω πως έτσι μάλιστα, χάνεται η αξιοπιστία και η μοναδικότητα του αθλήματος και οι φίλαθλοι δεν παρακολουθούν τόσο πολύ το τένις.”

Δημήτρης Χαλιάπας

Video highlights
Previous articleΓιατί δεν αποσύρεται;
Next articleΠρέπει να πάρουμε τον έλεγχο!