O Άντι Μάρει δεν κατάφερε να βρει τον προπονητή που θα ήθελε και έψαχνε και ελλείψη χρόνου, αποφάσισε να δώσει “προαγωγή” στον Άλεξ Κορέτσα ο οποίος θα είναι ο main coach του Βρετανού, τουλάχιστον για το πρώτο εξάμηνο της νέας αγωνιστικής χρονιάς, διάστημα που προσδιορίζεται μέχρι και το Wimbledon.
Τελικά η λύση στο ζήτημα προπονητή στην ομάδα του Άντι Μάρει, λύθηκε εκ των έσω…
Ο σπεσιαλίστας στο χώμα Άλεξ Κορέτσα θα αναλάβει την προπονητική καθοδήγηση του κορυφαίου Βρετανού τενίστα όντας στην ομάδα του τα τελευταία δύο χρόνια, έχοντας όμως έναν πιο συμβουλευτικό ρόλο ειδικά στις χωμάτινες περιόδους, πίσω απ’τον Μάιλς Μακλάγκαν.
Μετά το διαζύγιο με τον συμπατριώτη του το Καλοκαίρι, ο Μάρει έψαχνε έναν προπονητή με τον οποίον θα συνεργαζόταν σε full βάση. Ο διακαής πόθος του Σκωτσέζου ήταν ο Ντάρεν Κάχιλ ο οποίος όμως προτίμησε να παραμείνει στη Φλόριντα όπου συνεργάζεται με την Adidas στο πρόγραμμα ανάπτυξης της κορυφαίας εταιρίας ένδυσης και υπόδησης, προσφέροντας συμβουλευτικές υπηρεσίες στα μεγάλα ονόματα της Adidas.
“Ο Άντι επιβεβαιώνει ότι ο Άλεξ Κορέτσα και ο Ντάνι Βαλβέρντου θα είναι οι προπονητές με τους οποίους θα πορευτεί στο πρώτο μισό της νέας χρονιάς. Η ομάδα σχεδιάζει το πρόγραμμα των τουρνουά για τους πρώτους μήνες του 2011 και είναι πολύ συγκεντρωμένοι ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα για κάθε τουρνουά” ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο site του Άντι Μάρει.