Το κορυφαίο κατάστημα με είδη τένις στην Αθήνα, το ανανεωμένο Tennis Land στη Γλυφάδα, θα μείνει ανοιχτό αυτή την Κυριακή 19 Ιουλίου και θα υποδεχτεί τους φίλους του τένις με μια εκπληκτική προσφορά σε ρούχα, παπούτσια και ρακέτες!

Έχετε σκοπό να πάτε για μπάνιο την Κυριακή στις πανέμορφες παραλίες της Αττικής;

Πρώτα πρέπει να κάνετε μια στάση για να αποκτήσετε τον απαραίτητο εξοπλισμό για τις τενιστικές σας δραστηριότητες, εκμεταλλευόμενοι τη μεγάλη προσφορά του κορυφαίου καταστήματος με είδη τένις στη Γλυφάδα.

Το Tennis Land (Δημητρίου Γούναρη 205) για αυτή την Κυριακή και μόνο, “ξηλώνει” τις ήδη εκπληκτικές τιμές του προσφέροντας 30% έκπτωση στα ρούχα και 25% σε όλα τα άλλα είδη (ρακέτες, παπούτσια, αξεσουάρ κλπ).

Παράλληλα, στο Tennis Land μπορείτε να βρείτε και τις καλύτερες ρακέτες παραλίας καθώς και μπαλάκια του τένις αποκλειστικά για το αγαπημένο άθλημα των Ελλήνων το Καλοκαίρι.

Επίσης, μπορείτε να συνδυάσετε την επίσκεψή σας στο κατάστημα με το πλέξιμο της ρακέτας σας, έχοντας κλείσει το ραντεβού σας με τον κορυφαίο stringer, Γιώργο Παχιάκο μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας www.e-stringing.gr.

Aυτή την Κυριακή, πριν την παραλία, περάστε απ’το Tennis Land…

Video highlights