Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας έκοψε την Βασιλόπιτά του, γιορτάζοντας τα δέκα χρόνια από την ίδρυσή του, σε μια πολύ ζεστή εκδήλωση, στον κατάμεστο από κόσμο café – πολυχώρο του Πόθου στο Λουτράκι.

Πολλοί φίλοι, τα μέλη και οι αθλητές του Ομίλου βρέθηκαν στην εκδήλωση και απόλαυσαν τον δεξιοτέχνη κιθαρίστα Τάσο Κλημεντίδη και τον Δάσκαλο Πέτρο Πρίτσκα μαζί με την Μαρία Γεωργιάδου στις κιθάρες τους και στο τραγούδι.

Το 2015 ο Όμιλος διοργάνωσε δύο διεθνείς διοργανώσεις, το Aridea Cup της tenniseurope και το Aridea Seniors Tour της International Tennis Federation, το μάλιστα αναβαθμίστηκε σε stage 4. Επίσης φιλοξενήθηκε πανελλαδικό πρωτάθλημα και πάρα πολλές περιφερειακές διοργανώσεις.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας στο διασυλλογικό πρωτάθλημα 2015 της Β Εθνικής έφθασε λίγο πριν την άνοδο στην Α΄ Εθνική και για αυτό η ομάδα ανδρών του Ομίλου που αποτελούνταν από τους Ευτύχη Τουτουκτσή, Νικόλαο Τσαρκνιά και Στέργιο Τσαρκνιά τιμήθηκε και τους απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας και φίλος του Ομίλου Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτριος Μπίνος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σίμος Σωτηριάδης, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΑ Κώστας Ζαχαριάδης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Χρήστος Γεωργίου, ο ομοσπονδιακός προπονητής Μιχάλης Αδαλόγλου, εκπρόσωποι από σωματεία της Βέροιας, της Έδεσσας, των Γιαννιτσών, της Πτολεμαίδας, της Σκύδρας και των Κουφαλίων.

Ο όμιλος τους ευχαριστεί για άλλη μια φορά γιατί βρίσκονται κοντά του σε όλες τις διοργανώσεις και τις δραστηριότητές του και όχι μόνο στις γιορτές.

Η ιδιαίτερη και μεγάλη στιγμή της εκδήλωσης ήταν όταν ο Δήμαρχος ανακοίνωσε ότι ξεκινά πια η διαδικασία για την υλοποίηση της πρότασης του Ομίλου για την μετατροπή του χώρου της ημιτελούς κλειστής αγοράς σε αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, αρχικά με την συζήτησή της στην Επιτροπή διαβούλευσης του Δήμου και στη συνέχεια στο Δημοτικό Συμβούλιο δηλώνοντας ξεκάθαρα και την δική του υποστήριξη.

Η πρόταση αυτή, συνοπτικά, προβλέπει την διαμόρφωση και ολοκλήρωση του εδώ και εικοσιπέντε χρόνια ημιτελούς αυτού κτιρίου σε αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, η οποία το πρωί θα χρησιμοποιείται από τις γειτονικές σχολικές μονάδες ως χώρος γυμναστηρίου και πολλαπλών χρήσεων και μετά τη σχολική λειτουργία από τον όμιλο ως προπονητικό κέντρο καθώς και από τον Δήμο ή φορείς της περιοχής ως χώρος εκθέσεων και εκδηλώσεων και μάλιστα με ευθύνη και δαπάνη του Ομίλου.

Ο όμιλος ευχαριστεί τα μέλη του, τους αθλητές και τους γονείς τους, τους φίλους του και τους υποστηρικτές του που όλοι μαζί συμβάλλουν ώστε το άθλημα να γνωρίζει μεγάλη άνθιση και η Αλμωπία  να γίνεται γνωστή πέρα από τα πολλά καλά της και για το tennis της.

Video highlights