Η 3η μέρα των αγώνων στα Παύλεια 2009 μας επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη. Στο κεντρικό court του Ο.Α Κορίνθου πραγματοποιήθηκε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στο τουρνουά. Δύο νέοι παίχτες προσέφεραν εντυπωσιακό τένις και αντάμειψαν με το καλύτερο δυνατό τρόπο τους φιλάθλους του τένις που για μία ακόμα μέρα γέμισαν το κεντρικό court.

O λόγος για τους Κοντάκη Νικόλαο από τον Ροδιακό Ο.Α και τον Δενεσάκη Αθανάσιο από τον Ο.Α Κορίνθου. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Κοντάκη να σερβίρει και τον Δενεσάκη να κάνει το πρώτο brake του αγώνα. Δυνατό game με γρήγορο τένις και εκπληκτικά χτυπήματα και από τους δύο παίχτες. Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακή με 3 συνεχόμενα breaks από Κοντάκη και 2 από τον Δενεσάκη και το σκόρ να γίνεται 3-3 και η συνέχεια να γίνεται πολύ ενδιαφέρουσα. Ο Κοντάκης όμως κατάφερε τελικά να πάρει το πρώτο set 6-3 και να δείχνει πως έχει το πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στο δεύτερο set ο Κοντάκης προηγήθηκε εύκολα με 5-1 και όλα να έδειχναν πως το παιχνίδι έφθανε στο τέλος του. Ο Κορίνθιος  παίχτης όμως με μία εκπληκτική αντεπίθεση και παίζοντας εντυπωσιακό τένις κατάφερε να πάρει 3 συνεχόμενα game , να πιέσει τον Κοντάκη και να φέρει το παιχνίδι στο 5-4. Στο επόμενο όμως game ο Κοντάκης κράτησε το σερβίς του και έτσι κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση και περιμένει το νικητή από το ζευγάρι Γλέζο και Βεντουρή.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο Σερκεδάκης Νικόλαος (φωτό) επικράτησε άνετα του Πένσου Ευάγγελου 6-1, 6-2 καθώς και ο Στεργίου Ανδρέας 6-1, 6-2 απέναντι στον ταλαντούχο Παπαδάκη Νίκο. Τα αποτελέσματα της χθεσινής ημέρας έχουν ως εξής:

Τετάρτη 17/06 : 2ος Γύρος
ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΒΕΑΤ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Ν. 6-1 6-2
ΚΟΝΤΑΚΗΣ ΒΕΑΤ ΔΕΝΕΣΑΚΗΣ 6-3 6-4
ΣΕΡΚΕΔΑΚΗΣ ΒΕΑΤ ΠΕΝΣΟΣ 6-1 6-2

Σήμερα συνέχεια των αγώνων με πολλά  δυνατά παιχνίδια και με  το Νο 1 Έλληνα τενίστα Αλέξανδρο Γιακούποβιτς να διεκδικεί την πρόκριση του στην οκτάδα στο κεντρικό court του Ο.Α Κορίνθου. Νωρίτερα Γεμουχίδης , Γλέζος, Δουβής , Σιδεράκος  θα δώσουν τις δικές τους μάχες για την είσοδο τους στα προημιτελικά.

Το πρόγραμμα σήμερα (18/6) έχει ως εξής:

Court 1
17:30                    ΔΟΥΒΗΣ  vs  ΓΕΜΟΥΧΙΔΗΣ
Followed by         ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ  vs  ΓΛΕΖΟΣ
Not before 20:00  ΓΙΑΚΟΥΠΟΒΙΤΣ  vs  ΝΙΑΡΧΟΣ

Court 2
17:30                    ΚΟΥΤΣΟΘΑΝΑΣΗΣ  vs  ΣΙΔΕΡΑΚΟΣ
Followed by         ΣΑΜΙΩΤΑΚΗΣ  vs  ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Video highlights
Previous articleΤο τελικό τεστ για Ναδάλ
Next articleΡεκόρ τηλεθέασης στο R.Garros