Ο Φθοιωτικός Όμιλος Αντισφαίρισης αποχαιρέτησε την Έλενα Κορδολαίμη η οποία πλέον μετακομίζει μόνιμα στο Μόναχο για να ενταχθεί πλήρως στη διάσημη ακαδημία του Νίκι Πίλιτς από την οποία έχουν βγει σπουδαία ονόματα του παγκοσμίου τένις, όπως ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Έρνεστς Γκούλμπις.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα για την 16χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, από τον Φθοιωτικό όμιλο ο οποίος, παρεμπιπτόντως, διατηρεί ένα εξαιρετικό και ανανεωμένο website.

"Την προηγούμενη Πέμπτη στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος μια πτήση περίμενε την Έλενα για να την μεταφέρει στο Μόναχο της Γερμανίας. Ταξίδεψε και έφτασε στον προορισμό της συνοδευόμενη από τους γονείς της οι οποίοι την παρέδωσαν στα χέρια του υπεύθυνου της ακαδημίας NIKI PILIC TENNIS ACADEMY.

Εκεί πλέον θα είναι το νέο της σπίτι της, εκεί πλέον θα συνεχίσει αυτό που καλά γνωρίζει, εκεί πλέον θα αγωνίζεται για να ανέβει τα δύσκολα επαγγελματικά σκαλιά του τένις. Είναι από τα 10 ίσως και λιγότερα ελληνόπουλα που με θάρρος διάλεξαν αυτή την οδό ξεχνώντας την ζωή στην πατρίδα τους με σημαντικές αλλαγές στην νοοτροπία, εκπαίδευση και αθλητική δραστηριότητα που έως τώρα γνώριζαν. Όλοι εμείς στον Φθιωτικό είμαστε υπερήφανοι διότι η Έλενα από 5 έως και 17 ετών ακολούθησε τον σύλλογό μας σε όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες του θέτοντας τον πήχη πάντα ψηλά και κατατάσσοντάς τον σε σύλλογο με διεθνή δραστηριότητα. Εμείς εδώ σύσσωμο το Δ.Σ. οι προπονητές-τριες και οι γονείς των αθλητών του συλλόγου μας μένει να σου ευχηθούμε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που διάλεξες και σύντομα να σε δούμε μέσα στις 100 καλύτερες αθλήτριες του κόσμου, στόχο που εσύ έθεσες. Θα είμαστε κοντά σου σε ότι θελήσεις γιατί είσαι δικό μας παιδί"

Video highlights
Previous articleΆνω κάτω η συμμετοχή του Φέντερερ
Next articleFactbox: Davis Cup 1ος γύρος