Ο Νίκος Ροβάς μπορεί να μην κατάφερε να προκριθεί στο κυρίως ταμπλό του Status Athens Open, ωστόσο ένιωσε και πάλι για λίγο εν ενεργεία αθλητής χάνοντας στο "τσακ" την πρόκριση στον 1ο γύρο του τουρνουά. Ο ίδιος, μιλώντας στο Tennis24 εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος  παρά την ήττα από τον Σέμιαν, ανανεώνοντας το ραντεβού του για το 2009.

"Η αποχή μου από τους αγώνες τέτοιου επιπέδου και η έλλειψη προετοιμασίας ήταν οι δύο σημαντικότερες αιτίες της ήτας. Ήταν δύσκολο να βρω ρυθμό μέσα στον αγώνα ενώ προς το τέλος κουράστηκα αρκετά" μας δήλωσε ο 30χρονος πρώην μέλος της εθνικής ομάδας στο Davis Cup.

Για το αν σκέφτεται την επιστροφή του στην ενεργό δράση, ο Ροβάς ήταν ξεκάθαρος: "Όχι εντάξει. Δεν το σκέφτομαι καθόλου. Βέβαια θα παίρνω μέρος σε τουρνουά στην Ελλάδα και αν γίνεται κανένα διεθνές εντός τοιχών"

Τέλος, ο αριστερόχειρας τενίστας μόνο καλά λόγια είχε να πει για τη διοργάνωση: "Είχα πολύ καιρό να παίξω σε τέτοιο επίπεδο και πραγματικά ήταν πολύ ωραία εμπειρίδα. Δεν θα μπορούσα να χάσω την ευκαιρία να αγωνιστώ σε ένα τόσο σπουδαίο τουρνουά και μάλιστα στην Αθήνα και τον Όμιλο Αθηνών που κάθε φορά που τον επισκέπτομαι, αισθάνομαι όμορφα".

Ο διευθυντής της μεγαλύτερης ακαδημίας τένις στην Ελλάδα, της Athens Tennis Academy στις 8 Ιουλίου θα δώσει αγώνα επίδειξης στο ΟΑΚΑ με τον Μάρκο Παγδατή. "Θα είναι μια πολύ ωραία εμπειρία και οι Έλληνες φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τον Μάρκο να αγωνίζεται" τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ροβάς.

Video highlights
Previous articleΈφτασε στην πηγή αλλά..
Next articleΣτο β’ γύρο ο Μονφίλς