Ο κατάλογος με τις σημαντικές απουσίες στο πρώτο χωμάτινο Masters της νέας σεζόν στο Μόντε Κάρλο, ολοένα και μεγαλώνει. Ο δεύτερος κορυφαίος Γάλλος τενίστας, Γκάελ Μονφίς, απέσυρε τη συμμετοχή του από το σπουδαίο τουρνουά με πρόβλημα στο αριστερό χέρι.

Φέντερερ, Ντελ Πότρο, Νταβιντένκο, Σόντερλινγκ, Ρόντικ και Μονφίς. Ο Γάλλος ήρθε να προστεθεί στο ήδη μακρύ απουσιολόγιο από το Monte Carlo Masters, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα τραυματισμού στο αριστερό χέρι από τις αναμετρήσεις Γαλλίας-Γερμανίας για το Davis Cup στα μέσα Μαρτίου.

Έτσι, οι Γάλλοι εναποθέτουν τις ελπίδες τους για την κούπα στον Νο1 “τρικολόρ”, Τζο Βιλφρίντ Τσονγκά αλλά και στον Ρισάρντ Γκασκέ ο οποίος θα συμμετάσχει στο σημαντικό τουρνουά με wild card. Ο “Baby Fed” το 2006 είχε φτάσει μέχρι τους “4” στο Μόντε Κάρλο, έχοντας αποκλείσει τον Φέντερερ στα προημιτελικά και χάνοντας από τον Ναδάλ στα ημιτελικά.

Ο Ράφα θα προσπαθήσει να κατακτήσει τον 6ο συνεχόμενο τίτλο του στο Monte Carlo Masters, έχοντας αρκετούς “πονοκεφάλους” λιγότερους….

Video highlights
Previous articleΟύτε στο Family Cup η Σερίνα
Next articleΖόρικη κλήρωση για Παγδατή