Ένα μεγάλο όνομα του ελληνικού τένις θα κοσμήσει με την παρουσία του το ταμπλό των Masters στο πολυαναμενόμενο Atlantis e-tennis Open το οποίο θα διεξαχθεί απ’τις 5 έως τις 21 Νοεμβρίου στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Atlantis Sports Club στην Παλλήνη.

Ο Γιακούποβιτς ο οποίος αυτή την εβδομάδα βρίσκεται στο Ηράκλειο της Κρήτης για το 4ο και τελευταίο διεθνές τουρνουά futures που φιλοξενείται στη χώρα μας, έχοντας αγωνιστεί στον τελικό του προηγούμενου επίσης στο Ηράκλειο, θα ηγηθεί των προσπαθειών των κορυφαίων τενιστών που θα στελεχώσουν το πολυτελέστατο ταμπλό των Masters στο Atlantis και θα διεκδικήσει το χρηματικό έπαθλο των 1,200 ευρώ που αντιστοιχεί στον νικητή της διοργάνωσης.

Το συνολικό χρηματικό έπαθλο ανέρχεται στα 2,500 ευρώ εκ των οποίων τα 800 θα κερδίσει ο 2ος και τα 500 ο 3ος καταταγμένος αθλητής. Πέρα απ’τα χρηματικά έπαθλα οι τρεις νικητές θα κερδίσουν και μια gold συνδρομή στο αρτιότατο Atlantis Sports Club 1050 έκαστη!

Συμμετοχή στο τουρνουά εχει δηλώσει επίσης και ο Αριστοτέλης Μουράτογλου ενώ μέχρι τις 5 Νοεμβρίου είναι οι δηλώσεις συμμετοχής για τους Masters (για τους υπόλοιπους έκλεισε την Τρίτη 02/11).

Gold συνδρομές θα δώσει το Atlantis και στους νικητές των κατηγοριών στο μονό ανδρών και γυναικών έως 49 ετών ενώ όλοι οι συμμετέχοντες, με την εγγραφή τους στη γραμματεία των αγώνων, θα πάρουν ένα εξαιρετικό δώρο: ένα φούτερ Bodytalk αξίας 30 ευρώ!

Δηλώστε συμμετοχή (35€) στο Atlantis e-tennis Open 2010 μέχρι την 1η Νοεμβρίου και ζήστε από κοντά μια αξέχαστη τενιστική εμπειρία σε ένα από τα καλύτερα ελληνικά τένις κλαμπς!

pdf Κατεβάστε το πρόγραμμα των τελικών (20-21 Νοεμβρίου) καθώς και τα δώρα της διοργάνωσης

Επικοινωνία με το Atlantis Sports Club
Τηλ.:210 6616886
Διεύθυνση: Αγ.Αθανασίου 60 (όπισθεν MAKRO)
Ανθούσα, Παλλήνη

Το Atlantis Sports Club διαθέτει:

Video highlights
Previous articleΕίσαι δημιουργός ή καταστροφέας;
Next articleΧάνει τα πάντα ο Τσονγκά