Ο σπουδαίος Αυστραλός τενίστας του παρελθόντος, Πάτρι Ράφτερ απέκτησε το δικό του κεντρικό court. Το νεόκτητο Tennis Center στο Brisbane της Αυστραλίας, συνολικού κόστους 55 εκατομμυρίων δολαρίων, θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Ιανουαρίου του 2009 και θα αποτελέσει τον προάγγελο του Australian Open (19/1).

Το κεντρικό court των εκπληκτικών εγκαταστάσεων στο Brisbane, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, ονομάστηκε "Rafter Arena" προς τιμήν του δύο φορές τροπαιούχου στο US Open, Πάτρικ Ράφτερ (1997-98). Το χωρητικότητας 5.500 θεατών κεντρικό court θα φιλοξενήσει στις 4 Ιανουαρίου το τουρνουά Ανδρών και Γυναικών που θα γίνει στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει του πρώτου Grand Slam της χρονιάς που ακολουθεί στη Μελβούρνη στις 19 του ίδιου μήνα.

Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Brisbane International οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Μάρκος Παγδατής ενώ απ’τις γυναίκες το παρόν θα δώσει σίγουρα η Άννα Ιβάνοβιτς. Θα είναι το πρώτο επαγγελματικό τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Brisbane μετά το 1994

Video highlights
Previous articleΝα είναι κουρασμένος
Next articleΟ πόλεμος των… άσων