Έτοιμος για τη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή του στο ATP World Tour Finals είναι ο Κέι Νισικόρι που αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στο Paris Masters.
Ο 25χρονος Ιάπωνας, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα του 2ου γύρου στο Παρίσι κόντρα στον Ρισάρ Γκασκέ, λόγω ενοχλήσεων στην πλάτη.
Όπως δήλωσε ο ατζέντης του, Ολιβιέ Ρ. βαν Λιντονκ, ο Νισικόρι θα πάει αρκετές ημέρες πριν στο Λονδίνο προκειμένου να προπονηθεί και να προετοιμαστεί κατάλληλα για την έναρξη του ATP World Tour Finals.
Μετά την εγκατάλειψη κόντρα στον Γκασκέ, ο Νισικόρι πήγε σε γιατρό στο Παρίσι για το τράβηγμα που ένιωσε στην πλάτη και απ’ότι φάνηκε είναι εντάξει για να αγωνιστεί στο τελευταίο τουρνουά της σεζόν.
Ο Νισικόρι πέρυσι είχε προκριθεί ως ο 5ος καλύτερος στην ATP Race, για την παρθενική του συμμετοχή στο τουρνουά των “8” κορυφαίων και μάλιστα κατάφερε να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά, σημειώνοντας δύο νίκες τους ομίλους.
Στους “4”, ο Νίντζα του παγκοσμίου τένις αποκλείστηκε στα τρία σετ απ’τον μετέπειτα πρωταθλητή, Νόβακ Τζόκοβιτς.











































