Λίγες μόλις μέρες μετά τον αποκλεισμό του στο Masters Cup, ο Ρότζερ Φέντερερ φαίνεται πως ξέχασε ήδη τον τραυματισμό του στην πλάτη και είναι έτοιμος για έναν αγώνα επίδειξης με τη συμμετοχή ιερών τεράτων του τένις. ΜακΕνρόε και πιορν Μποργκ, μαζί με τον Μπλέικ, συμπληρώνουν την τετράδα του "Showdown of Champions" στην Κουάλα Λουμπούρ.

Στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας, λοιπόν, τέσσερα σπουδαία ονόματα του παγκοσμίου τένις θα δώσουν την ευκαιρία στους πολίτες της Κουάλα Λουμπούρν να δουν τένις υψηλού επιπέδου και να συγκρίνουν το άθλημα της δεκαετίας του 70 και του 00. Την αυλαία θα ανοίξουν οι ζωντανοί θρύλοι Μποργκ και ΜακΕνρόε και στη συνέχεια οι Φέντερερ, Μπλέικ θα δώσουν έναν πιο σύγχρονο τόνο στο event.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει αγώνας Διπλού μεταξύ Αμερικής και Ευρώπης. Οι ΜακΕνρό και Μπλέικ θα αναμετρηθούν με τους Φέντερερ, Μποργκ οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους 10 τίτλους Wimbledon.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ο Φέντερερ έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από τους Μαλαίσιους οι οποίοι "πέθαιναν" για ένα αυτόγραφο του Ελβετού.

Video highlights
Previous articleΧωρίς Ράφα αλλά με πίστη
Next articleΤα κορίτσια ξενυχτάνε