Η Ζιστίνα Γεγκιόλκα από την Πολωνία ήταν η μεγάλη νικήτρια του μονού στο 8ο Διεθνές Τουρνουά Τένις Futures Νέας Ιωνίας 10.000 δολαρίων, καθώς στο σημερινό τελικό νίκησε με 2-0 σετ (6-4, 6-1) τη Σλοβένας Μίκα Ουρμπάντσιτς. Ο τελικός που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή αλλά ματαιώθηκε λόγω  της συνεχούς βροχόπτωσης, διεξήχθη το πρωί της Δευτέρας κάτω από καλές καιρικές συνθήκες.

Μεταξύ των άλλων, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ν. Ιωνίας κ. Παύλος Μαβίδης και ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Λαμπρινίδη και μαθητές από σχολεία της περιοχής.

Μετά τη λήξη του, η 17χρονη νικήτρια Ζιστίνα Γεγκιόλκα δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένη που κατάφερα να κερδίσω στον τελικό και φεύγω από τη Νέα Ιωνία με την πρώτη θέση, ενώ έπαιξα και στον τελικό του διπλού. Αγωνίστηκα απέναντι σε μία πολύ καλή αντίπαλο, την οποία συγχαίρω για την προσπάθειά της. Το τουρνουά ήταν πολύ αξιόλογο, συμμετέχω τα τελευταία χρόνια και μπορώ με σιγουριά να πω ότι κάθε φορά είναι και καλύτερο. Ελπίζω του χρόνου να είμαι υγιής και να βρεθώ και πάλι κοντά σας».

Από την πλευρά της, η φιναλίστ, Μίκα Ουρμπάντσιτς, 19 ετών, τόνισε: «Ήταν ένα εξαιρετικό τουρνουά από κάθε άποψη με πολύ καλή οργάνωση. Μπορεί ο καιρός να ήταν άστατος και να χάλασε τον τελικό την Κυριακή, αλλά οι διοργανωτές έδωσαν τα πάντα για να έχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό. Κέρδισα στο διπλό και έφθασα στον τελικό του μονού, κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα».

Video highlights
Previous articleΈβρεξε αναβολές στο Τόκιο
Next articleΣούπερ Γκούλμπις στη Μετζ