Η τεράστια επιτυχία της κατάκτησης δύο Grand Slam τίτλων σε μία χρονιά έχει ανοίξει την όρεξη του Τόνι Ναδάλ για τα επιτεύγματα του ανηψιού του με τον Ισπανό coach να θεωρεί πλέον εφικτή την ισοφάριση του ρεκόρ του Φέντερερ από τον Ράφα τα επομενα χρόνια!

Ενώ γενικά είναι ένας πολύ προσγειωμένος άνθρωπος που δεν λέει μεγάλα λόγια, ο Τόνι Ναδάλ φαίνεται να έχει ξετρελαθεί με τα πρόσφατα νέα μεγάλα επιτεύγματα του δημιουργήματός του, και πλέον θεωρεί πως ο ουρανός είναι το όριο του Ράφα.

Ο πολυνίκης coach συνδύασε την τελευταία του σεζόν όπου full time ακολουθεί τον Ράφα με την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης δύο Slam και της επανόδου του ανηψιού του στο Νο1 του κόσμου και δεν θα μπορούσε να διανοηθεί ιδανικότερες συνθήκες για να πει το αντίο δίχως αυτό να σημαίνει ότι θα σταματήσει πλήρως να τον ακουληθεί στο τουρ.

“Είναι απίστευτο αυτό που κατάφερε ο Ραφαέλ γιατί μετά το 2014 αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με το σώμα και με το μυαλό του. Δεν είχε κατακτήσει ούτε τίτλο στις σκληρές επιφάνειες μετά το 2014. Ο τελικός κύλησε εξαιρετικά για εμάς. Μόνο στο τέλος δυσκολεύτηκε ο Ράφα και αυτό από τα νεύρα του για την προσμονή της νίκης” ανέφερε φανερά ικανοποιημένος ο πιο επιτυχημένος προπονητής τένις στην ιστορία.

“Θα φτάσουμε τον Ρότζερ. Είναι δύσκολο αλλά θεωρώ πως σε δύο με τρία χρόνια θα είμαστε εκεί. Εννοείται πως δεν το πίστευα καν ότι θα έφτανε τόσο μακριά στην καριέρα του. Φυσικά και ήμουν αισιόδοξος ότι θα ξανακερδίζει κάποιο Slam. Γράφει ιστορία και με κάνει περήφανο” ανέφερε ο “περήφανος” θείος!

Θεωρεί πως, εύκολα ή δύσκολα, θα κρατήσει το Νο1 μέχρι το τέλος της χρονιάς έστω και αν ο Φεντ παραδοσιακά παίζει καλύτερα στα indoor τουρνουά που ακολουθούν στα οποία, όμως, πιστεύει ότι θα αφήσει το στίγμα του ο Ράφα αν συνεχίσει στο ίδιο επίπεδο.

Κώστας Αϊτάκης