Την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε σπουδαίους αγώνες θα έχουμε κατά τη διάρκεια του Atlantis Summer Open 2009 καθώς στην κατηγορία των επαγγελματιών έχουν δηλώσει συμμετοχή κορυφαίοι Έλληνες τενίστες όπως οι Νίκος Ροβάς, Πάρις Γεμουχίδης, Δημήτρης Λουκαρέας και Νίκος Κοντάκης.

Από σήμερα (22/5) και για τον επόμενο μήνα (έως τις 21/6) το Atlantis Sports Club στην Παλλήνη, θα γεμίσει με ερασιτέχνες και επαγγελματίες τενίστες (αλλά και juniors) που θα πάρουν μέρος στο Atlantis Summer Open, με πλούσια δώρα (αυτοκίνητο στην κατηγορία Open, 2.500 στο νικητή του Pro Open) που θα μοιραστούν στους συμμετέχοντες.

Η ιδιομορφία του συγκεκριμένου τουρνουά και η διαφορά του με τα υπόλοιπα, είναι το γεγονός ότι πιάνει όλο το εύρος των τενιστών στην Ελλάδα. Υπάρχουν τέσσερις μεγάλες κατηγορίες στις οποίες μπορεί να πάρουν μέρος επαγγελματίες τενίστες, ερασιτέχνες άνδρες και γυναίκες καθώς και παιδιά ηλικίας 8 με 14 ετών.

Περισσότερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η κατηγορία των επαγγελματιών καθώς παίκτες που έχουν μέχρι και κατάταξη στην ATP, θα δώσουν το παρόν στις πανέμορφες εγκαταστάσεις του Atlantis.

Οι πρώτοι 8 seeded του ταμπλό στο Pro Open είναι οι
1. Νίκος Ροβάς
2. Πάρις Γεμουχίδης (Νο1486 ATP)
3. Δημήτρης Λουκαρέας (Νο1701 ATP)
4. Αριστοτέλης Μουράτογλου
5. Nίκος Σπύρου
6. Νίκος Κοντάκης
7. Σπύρος Κορμανιώτης
8. Αλέξανδρος Μπαλαμπανίδης

Δείτε πως θα πάτε στο Atlantis


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Video highlights
Previous articleTα +/- των Fantastic Four
Next articleΔικαίωση προπονητών κατά ΕΦΟΑ