Οι διακοπές φέτος για τον Μάρκο Παγδατή, μάλλον πάνε περίπατο και αυτό γιατί ο 23χρονος Κύπριος θέλει να επιστρέψει δυναμικά στη διεθνή σκηνή από τη νέα σεζόν μετά την "τραγική", από κάθε πλευρά, χρονιά που πραγματοποίησε. Ο Μάρκος αυτή τη στιγμή δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, έχοντας ξεπεράσει τον πρόσφατο τραυματισμό του στην πλάτη και το μόνο που τον απασχολεί είναι να δουλέψει σκληρά προκειμένου να επιστρέψει στα γνωστά στάνταρ απόδοσης.

Μετά τον αναγκαστικό αποκλεισμό του στο PNB Paribas Masters όπου στο 3ο σετ του αγώνα με τον Σαμ Κέρει για τον 1ο γύρο της διοργάνωσης, αποσύρθηκε λόγω του τραυματισμού του στην πλάτη, ο Μάρκος Παγδατής προπονείται στην ακαδημία τένις Lagardere στο Παρίσι.

Ο Κύπριος πρωταθλητής θα συνεχίσει να προπονείται στη συγκεκριμένη ακαδημία για μερικές ημέρες ακόμη και στη συνέχεια θα αποφασίσει αν μετακομίσει εξ’ολοκλήρου στην Legardere αφήνοντας την ακαδημία του Μουράτογλου που προπονούταν μέχρι σήμερα. Η ακαδημία Legardere συνεργάζεται στενά με την Nick Bollettieri Tennis Academy στη Φλόριντα των ΗΠΑ, μια από τις μεγαλύτερες και σπουδαιότερες ακαδημίες τένις στον κόσμο.

Έχοντας ξεπεράσει 100% το πρόβλημα στην πλάτη αλλά και στον καρπό, ο Μάρκος μαζί με τον προπονητή του, Πίτερ Λούντγκρεντ δουλεύουν αδιάκοπα προκειμένου να παρουσιαστεί πανέτοιμος στο ξεκίνημα της νέας σεζόν που θα τον βρει να παίρνει μέρος στο τουρνουά προετοιμασίας ενόψει του Australian Open, στο Brisbane International.

Video highlights
Previous articleΠροτιμώ τον Μάρει στους “4”
Next articleΠιο… ελκυστικό από ποτέ