Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από το Μπρισμπέιν, ο Ρότζερ Φέντερερ αντιμετωπίζει κάποιο θέμα τραυματισμού ή ασθένειας και συμβουλεύτηκε γιατρό για να αγωνιστεί στο Brisbane International.

Μόνο αυτό έλειπε στους διοργανωτές του πρώτου επίσημου τουρνουά της σεζόν στο Queensland.

Μετά τις αποσύρσεις των τριών κορυφαίων ονομάτων του γυναικείου ταμπλό, Χάλεπ, Σαράποβα και Μουγκουρούθα λόγω τραυματισμού, υπάρχει κίνδυνος και για τον Ρότζερ Φέντερερ.

Φήμες από το Μπρισμπέιν, αναφέρουν ότι ο Ελβετός χρειάστηκε ιατρική συμβουλή για να διατηρήσει τη συμμετοχή του στο τουρνουά.

Τα πρώτα σύννεφα παρουσιάστηκαν από τη συμμετοχή που οι διοργανωτές ανακοίνωσαν την Τρίτη, ότι ο Φέντερερ θα αγωνιστεί την Πέμπτη και μάλιστα το βράδυ απέναντι στον qualifier Τόμπιας Κάμκε.

Η Courier-Mail αναφέρει ότι αυτό έγινε έπειτα από αίτημα του Φέντερερ στους διοργανωτές και πληροφορίες που επιβεβαιώνονται από άλλους τενίστες που συμμετέχουν στο τουρνουά, αναφέρουν ότι ο 34χρονος συμβουλεύτηκε το γιατρό του τουρνουά.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν πρόκειτα για κάποιον τραυματισμό ή για κάποια ασθένεια που ταλαιπωρεί τον Φέντερερ.

Πάντως, σύμφωνα με το πρόγραμμα της Πέμπτης, ο υπερασπιστής του τίτλου θα αγωνιστεί στο τελευταίο ματς της ημέρας (13:00GR).

Βίντεο από την προπόνηση του Φέντερερ την Τετάρτη το βράδυ

Video highlights
Previous articleΤο είχε πει ο Κύργιος – VIDEO
Next articleH ITF βράβευσε τον Οικονομίδη