Παρά τις δυσοίωνες ιατρικές εκτιμήσεις, ο Νταβίντ Ναλμπαντιάν θέλει να κάνει μια τελευταία προσπάθεια ώστε να αποφύγει το χειρουργείο προκειμένου να αποκαταστήσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο ισχίον. Ο 27χρονος Αργεντινός αν ξαπλώσει στο "κρεβάτι του πόνου" θα χάσει το Roland Garros και το Wimbledon.

Αντίπαλος με τον χειρότερο εχθρό, τον χρόνο έχει τεθεί ο Νταβίντ Ναλμπαντιάν τις τελευταίες εβδομάδες. Ο Λατινοαμερικάνος, πρώην Νο3 της ATP και νυν Νο19, αντιμετωπίζει πρόβλημα στο ισχίον τον τελευταίο χρόνο το οποίο αντιμετωπίζει με συντηριτική αγωγή, ωστόσο οι γιατροί είναι καταδικαστικοί και δεν βλέπουν άλλη λύση πέραν του χειουργείου.

"Είμαι σε περίοδο θεραπείας προκειμένου να αποφύγω το χειρουργείο. Προσπαθώ τον τελευταίο χρόνο να μείνω μακριά από εγχείρηση και σκοπός μου είναι να συνεχίσω έτσι. Όμως, τα μηνύματα που παίρνω δεν είναι αισιόδοξα και το πρόβλημα φαίνεται να χειροτερεύει. Θα προπονηθώ αυτή την εβδομάδα κι αν δεν δω βελτίωση, θα πρέπει να πάρω την απόφαση να χειρουργηθώ" τόνισε ο "Νάλμπι" σε τηλεοπτική σταθμό της πατρίδας του.

Σε περίπτωση που δεν καταφέρει να αποφύγει το νυστέρι, ο Ναλμπαντιάν θα ταξιδέψει την επόμενη εβδομάδα στη Βαρκελώνη όπου θα εγχειριστεί απ’τον ομοσπονδιακό ιατρό της Ισπανίας, Angel Ruiz Cotorro.

Ο Ναλμπαντιάν μπορέι να ξεκίνησε ιδανικά τη φετινή χρονιά κατακτώντας τον τίτλο στο Σίδνευ, ωστόσο η συνέχεια ήταν απογοητευτική με αποκορύφωμα την πρόσφατη ήττα του στον 1ο γύρο του Estoril Open απ’τον Χιλιανό Πολ Καμπντεβίλε.

Video highlights
Previous articleΤο γιόρτασε ο Νόλε
Next articleΤο ίδιο ισχυρός και εκτός court