Ο Ρισάρντ Γκασκέ μετά τις εκπληκτικές του εμφανίσεις στο Wimbledon όπου αποκλείστηκε στον 4ο γύρο από τον Άντι Μάρει στον εξαιρετικό αγώνα, έχει βάλει στόχο τον πρώτο του τίτλο στο Mercedes Cup της Στουτγκάρδης.

Ο 22χρονος Γάλλος επικράτησε 6-7(7), 6-2, 6-2 του Λούκας Ροσόλ από την Τσεχία για το 2ο γύρο της διοργάνωσης στο χώμα (568.000$) και προκρίθηκε στα προημιτελικά εκεί όπου θα συναντήσει τον Ισπανό Άλμπερτ Μοντάνιες που με τη σειρά του επιβλήθηκε 7-6(4), 6-4 του συμπατριώτη του Όσκαρ Χερνάντεζ.

Νικητής της περσινής διοργάνωσης ήταν ο Ράφαελ Ναδάλ ο οποίος προτίμησε να ξεκουραστεί αποσύροντας τη συμμετοχή του την τελευταία στιγμή και τη θέση του στο κυρίως ταμπλό πήρε ο Τσέχος, Γιαν Χέρνιχ.

Στο μεταξύ, ο Νίκολας Αλμάγκρο, Νο3 του ταμπλό, εγκατέλειψε την αναμέτρηση με τον Μίκαελ Μπέρερ και ενώ είχε χάσει το 1ο σετ με 7-5.

Tα αποτελέσματα της Τετάρτης
Second Round
Michael Berrer (Germany) beat 3-Nicolas Almagro (Spain) 7-5 (Almagro retired)
Albert Montanes (Spain) beat Oscar Hernandez (Spain) 7-6(4) 6-4
2-Richard Gasquet (France) beat Lukas Rosol (Czech Republic) 6-7(7) 6-2 6-2  
6-Agustin Calleri (Argentina) beat Pablo Cuevas (Uruguay) 5-7 7-5 6-1

First round
5-Simone Bolelli (Italy) beat Mischa Zverev (Germany) 6-7(6) 6-4 6-2
Brian Dabul (Argentina) beat Denis Gremelmayr (Germany) 6-3 5-7 6-3

Video highlights
Previous articleΕκτός Bastad ο Σάφιν
Next articleΊδρωσε ο Στάνι