Ντιέγκο Μαραντόνα Ο Ντιέγκο Μαραντόνα μην μπορώντας να κοιμηθεί από τις ενοχές, αποφάσισε να ζητήσει συγνώμη, με τον τρόπο που μόνο αυτός ξέρει, από τον Πότιτο Σταράσε εξαιτίας του επεισοδίου που είχε δημιουργηθεί στον προημιτελικό του Coppa Telmex.

Ο Ιταλός τενίστας μετά τον χαμένο προημιτελικό κόντρα στο Νταβίντ Ναλμπαντιάν στο τουρνουά του Μπουένος Άϊρες στο τέλος του Φλεβάρη, έριξε το φταίξιμο της ήττας στον ζωντανό θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου ο οποίος έβριζε τον Σταράσε καθόλη τη διάρκεια του προημιτελικού. "Ο Μαραντόνα άρχισε τις προσβολές από την αρχή του αγώνα. Με έκανε να χάσω την αυτοσυγκέντρωσή μου. Πήγα στον διαιτητή και του είπα ή θα τον διώξετε από τις εξέδρες ή θα του σπάσω τα δόντια με τη ρακέτα μου" δήλωσε ο Σταράσε μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Μαραντόνα, ένα μήνα μετά το επεισόδιο αποφάσισε να ζητήσει συγνώμη στέλνοντας μια φανέλα της εθνικής Αργεντινής υπογεγραμμένη από τον ίδιο σε μια προσπάθεια να ζητήσει συγνώμη από τον Ιταλό ο οποίος, μεγαλώνοντας στη Νάπολι είχε ως ίνδαλμα τον Ντιέγκο.

Video highlights
Previous articleΒρήκε το δάσκαλό του
Next articleΝαι στο μάτι του γερακιού