Ο τεράστιος Μπόρις Μπέκερ δεν άργησε να βρει "νέα αγάπη" μετά το τένις. Ο 42χρονος Γερμανός κάτοχος 9 Grand Slam τίτλων και πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, το έχει ρίξει στο… πόκερ εκεί όπου ελπίζει να κάνει το ίδιο επιτυχημένη καριέρα με το τένις.

Ο Μπέκερ έχει πάρει πολύ σοβαρά τη νέα απασχόληση και πηγαίνει από πόλη σε πόλη παίρνοντας μέρος σε μικρά και μεγάλα τουρνουά της νέας "μάστιγας" που ακούει στο όνομα Texas Holdem. Μέχρι τώρα έχει κερδίσει 40.000 δολάρια, πολύ μακριά από τα 25 εκατομμύρια που έχει βγάλει απ’το τένις.

"Το τένις πρέπει να ξέρεις πότε θα κατέβεις στο φιλέ. Σε ένα τραπέζι πόκερ πρέπει να παρακολουθείς τις κινήσεις των αντιπάλων σου και την κατάλληλη στιγμή να κάνεις γρήγορα τον… πόντο για να πάρεις το ματς. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι τενίστες έχουν την νοητική ικανότητα να παίξουν πόκερ" δήλωσε ο Μπέκερ ο οποίος πρόσφατα πήρε μέρος σε ένα event στο Λονδίνο όπου αποκλείστηκε πρόωρα από το τραπέζι.

"Αυτό είναι το νέο μου πάθος. Με κάνει να αισθάνομαι λες και είμαι 20 χρονών. Το tour στο Πόκερ είναι όπως το tour της ATP. Πηγαίνουμε από πόλη σε πόλη. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Πρέπει να είσαι πειθαρχημένος και ψυχολογικά έτοιμος και να μπορείς να ψυχολογήσεις τον αντίπαλό σου…" ολοκλήρωσε ο τρεις φορές πρωταθλητής στο Wimbledon.

Video highlights
Previous articleΤρόμαξε ο Μονάκο στην πρεμιέρα
Next articleΥπάρχει.. χώρος και για άλλα Slams