Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του προκριματικού ταμπλό στο Aegean Tennis Cup από το οποίο θα προκύψουν οι τέσσερις τυχεροί που θα προκριθούν στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης. Η κληρωτίδα ανέδειξε τρεις ελληνικούς εμφυλίους, ο ένας εκ των οποίων… οικογενειακή υπόθεση.

Οι πρώτοι 8 βαθμολογούμενοι του προκριματικού ταμπλό, πήραν απ’ευθείας την πρόκριση για το 2ο γύρο ενώ οι αγώνες θα ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου (10:30) και θα ολοκληρωθούν το πρωί της Δευτέρας.

Η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής, ανέδειξε τρεις ελληνικούς εμφυλίους. Ο Νίκος Σαρκεδάκης θα αντιμετωπίσει τον Αλέξανδρο Ανθή ενώ ο Δημήτρης Λουκαρέας θα κοντραριστεί με τον Λουδοβίκο Μαυρονικόλα.Επίσης, τα δύο αδέρφια Μίνος και Ιάσωνας Μαρινάκης καλούνται να λύσουν τις "διαφορές" τους στα court του Ροδιακού Ομίλου.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές στα προκριματικά, ο Πιέρ Μπισμπίκος θα συναντήσει στον 1ο γύρο τον Γερμανό Μίκαελ Κόλμαν ενώ ο Ροδίτης Νίκος Κοντάκης θα "υποδεχθεί" τον Κροάτη Λόβρο Ζόβκο.Τέλος οι Μανώλης Γλέζος και Αναστάσιος Χαράτσης θα αντιμετωπίσουν τους Μάρκο Τρουντζελίτι (Αργεντινή) και Λεονάρντο Αζάρο (Ιταλία).

Το Order of Play του Σαββάτου (25/4)

AEGEAN TENNIS CUP QUALΙFΥΙNG DRAW

Video highlights
Previous articleΤου έκλεισε το σπίτι
Next articleTρεις απουσίες μετράει η Ρώμη