Μπορεί να μην είναι επίσημο event της ATP, ωστόσο παραδοσιακά συγκεντρώνει τα βλέμματα όλων των φίλων του τένις καθώς εκεί ξεκινάει, έστω και ανεπίσημα, η νέα αγωνιστική σεζόν. Η κλήρωση του Mubadala World Tennis Championship πραγματοποιήθηκε και οι έξι κορυφαίοι συμμετέχοντες ερίζουν για το τρόπαιο.

Ράφαελ Ναδάλ, Ρότζερ Φέντερερ, Ρόμπιν Σόντερλινγκ, Τόμας Μπέρντιχ, Τζο Βιλφρίντ Τσονγκά και ο “δικός μας” Μάρκος Παγδατής.

Έξι σπουδαίοι πρωταθλητές θα μας ανοίξουν την όρεξη για ένα συναρπαστικό, όπως αναμένεται, 2011 παίρνοντας μέρος στο σπουδαίο exhibition event στο Abu Dhabi 30 Δεκεμβρίου με 1 Ιανουαρίου.

Ο Ράφαελ Ναδάλ ήταν ο περσινός νικητής της διοργάνωσης νικώντας τον Ρόμπιν Σόντερλινγκ στον τελικό.

Τόσο ο Ισπανός όσο και ο Ρότζερ Φέντερερ έχουν ήδη περάσει στα ημιτελικά και θα περιμένουν τον αντίπαλό τους που θα προκύψει απ’τους δύο πρώτους αγώνες.

Σύμφωνα με την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, ο Μάρκος Παγδατής θα αντιμετωπίσει τον Τόμας Μπέρντιχ και ο νικητής θα αγωνιστεί με τον Ράφαελ Ναδάλ. Αντίστοιχα, ο νικητής του ζευγαριού Σόντερλινγκ-Τσονγκά θα αντιμετωπίσει τον Ρότζερ Φέντερερ.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά των 250,000 δολαρίων στο Abu Dhabi, Ναδάλ και Φέντερερ θα συνταξιδέψουν για την Ντόχα όπου θα πάρουν μέρος στο Qatar Open (3 Ιαν.), στο πρώτο επίσημο τουρνουά της σεζόν και στο τελευταίο τους, πριν το Australian Open (17-31 Iαν.). 

Video highlights
Previous articleΣε super φόρμα ο Μάρκος
Next articleΣτη ντουλάπα της… Adidas!