Αναμφίβολα η σημερινή μέρα ανήκει στην Ειρήνη Γεωργάτου. Η 18χρονη τενίστρια αφού προκρίθηκε στο 2ο γύρο του Vogue Athens Open, στη συνέχεια έπαιξε "καπάκι" με την Ρούση στον τελικό της Φιλοθέης και κατέκτησε τον τίτλο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Γυναικών. Ο Γιακούποβιτς τον τίτλο στους Άνδρες.

Η Ειρήνη Γεωργάτου το πρωί πέτυχε σπουδαία νίκη με 6-4, 6-2 επί του Νο378 στον κόσμο, Story Tweedie Yates για τον 1ο προκριματικό γύρο του Vogue Athens Open και το μεσημέρι επικράτησε σχετικά εύκολα με 6-3, 7-5 της Εύας Ρούσση φτάνοντας στην κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Γυναικών.

Η 18χρονη με συμπαίκτρια τη Ρούση, κατέκτησαν και τον τίτλο στο Διπλό νικώντας με 6-3, 6-3 τις Κατσούλη και Παπαμιχαήλ. Δηλαδή η Γεωργάτου σήμερα είχε 3 στα 3 με δύο τίτλους!!!

Ο Γιακούποβιτς νίκησε στον τελικό τον Χάρη Καπόγιαννη με 6-1, 7-5 και έφτασε στον τίτλο και στο χρηματικό έπαθλο των 2.500 ευρώ. Ο Καπόγιαννης πήρε την εκδίκησή του στο Διπλό όπου με συμπαίκτη τον Λουκαρέα επικράτησαν των Γιακούποβιτς/Βουλγαράκη με 6-3, 7-5.

Την 3η θέση στο απλό Ανδρών πήρε ο Γεμουχίδης και στο απλό Γυναικών η Καπλάνη.  Στο διπλό Ανδρών, την 3η θέση πήραν οι Γεμουχίδης, Σπύρου και στο διπλό Γυναικών οι Ζαχαριάδου, Καπλάνη.

Video highlights
Previous articleΤρια κορίτσια μας συνεχίζουν
Next articleΟ Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης