Ο Ρότζερ Φέντερερ όχι μόνο δεν απάντησε στην ερώτηση του απεσταλμένου του Tennis24 στη Ρώμη αλλά εμφανώς νευριασμένος "διέταξε" τους δημοσιογράφους να προχωρήσουν σε άλλες ερωτήσεις. Ποιά ήταν η ερώτηση του Tennis24; Μα φυσικά αυτή για την οποία έχει γίνει μεγάλος ντόρος στην Ελλάδα. Και έτσι ακριβώς μεταφέρθηκε στον Ρότζερ…

-Ρότζερ η Ελλάδα σε χαιρετάει..
Thank you…

-Αρκετοί μιλάνε για την αρχή του τέλους. Τι λες εσύ;
Next question…

Ο Ελβετός ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένος καθόλη τη διάρκεια της συνέντευξης και με το ζόρι του έβγαιναν κάποιες κουβέντες από το στόμα. Συνήθως μονολεκτικός, ο Ελβετός δεν μπορούσε να πιστέψει, όπως και εμείς, πως έχασε αυτόν τον αγώνα και μάλιστα έχοντας μπροστά του μια τεράστια ευκαιρία να κατακτήσει ένα σπουδαίο τουρνουά την ώρα που ο Ράφαελ Ναδάλ είχε ήδη ετοιμάσει τις αποσκευές του για το ταξίδι της επιστροφής.

Όσο κι αν δεν θέλει να το παραδεχθεί ο Ρότζερ Φέντερερ, η αλήθεια είναι και επιβεβαιώνεται σχεδόν σε κάθε παιχνίδι του Ελβετού φέτος, ότι η περιβόητη "αρχή του τέλους" για την οποία το Tennis24 είχε γράψει μετά την ήττα από τον Άντι Μάρει στον 1ο γύρο του Dubai Tennis Championships, έχει απαντηθεί από τον ίδιο τον Ρότζερ.

Video highlights
Previous articleArrivederci Roma
Next articleViva Roddick