Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στην επιστροφή του στα court μετά τον πρόωρο αποκλεισμό-σοκ στο 2ο γύρο του Wimbledon, έδειξε αγωνιστικά σημάδια ανάκαμψης στον αγώνα με τον Φρανκ Ντάνσεβιτς για τη φάση των "32" του Toronto Masters.

Το Νο3 του ταμπλό και υπερασπιστής του τίτλου επικράτησε 2-0 σετ του 23χρονου Καναδού και μαζί με τον Ρόντικ ήταν οι πρώτοι που εξασφάλισαν την είσοδό τους στους "16" του θεσμού.

Ο Νόλε ο οποίος στην αρχή της σεζόν εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στις σκληρές επιφάνειες, χρειάστηκε 1 ώρα και 17 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του Ντάνσεβιτς, Νο82 στον κόσμο με 6-4, 6-4 για να βάλει τέλος στις ελπίδες των Καναδών για διάκριση στο δικό τους masters.

Παρόλαυτά ο Τζόκοβιτς δεν είχε καλά ποσοστά στο 1ο σερβίς (62%) και αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα. Έχοντας κάνει 1 break στο 1ο σετ όπου το κατέκτησε 6-4, ο 21χρονος Σέρβος δεν μπόρεσε να κρατήσει το σερβίς του στο 5-3 του 2ου σετ με τον Καναδό να ισοφαρίζει τα breaks και να έχει την ευκαιρία να οδηγήσει το σετ στο tie break. Όμως ο Τζόκοβιτς απάντησε άμεσα στο break και κατέκτησε τη νίκη σε 77 λεπτά.

Αποτελέσματα 1ου γύρου
13-Fernando Verdasco (Spain) beat Thomaz Bellucci (Brazil) 1-6 6-3 6-2
Igor Andreev (Russia) beat Gael Monfils (France) 7-6(5) 7-6(3)
Jonas Bjorkman (Sweden) beat Arnaud Clement (France) 6-3 3-6 6-0
Thomas Johansson (Sweden) beat Andrey Golubev (Kazakhstan)  7-6(4) 6-1
Robin Soederling (Sweden) beat Guillermo Canas (Argentina) 7-5 6-1
Marin Cilic (Croatia) beat Lukas Dlouhy (Czech Republic) 6-3 4-6 6-3
16-Tomas Berdych (Czech Republic) beat Jarkko Nieminen (Finland) 6-3 6-1
Jesse Levine (U.S.) beat Peter Polansky (Canada) 6-2 6-4
Tommy Haas (Germany) beat Carlos Moya (Spain) 6-3 6-2     
Gilles Simon (France) beat Donald Young (U.S.) 6-1 6-3

2ος γύρος
6-Andy Roddick (U.S.) beat Nicolas Mahut (France) 6-1 6-7(6) 6-3
3-Novak Djokovic (SRB) beat Frank Dancevic (Kanada) 6-4 6-4

pdf TORONTO MASTERS DRAW

Video highlights
Previous articleΤα computer λένε ψέμματα
Next articleΣέρβιρε για τους “16”