Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για αγώνα επίδειξης, και μόνο που η Ζιστίν Ενάν επιστρέφει στα court, αποτελεί μεγάλη είδηση. Η Βασίλισα που τον περασμένο Μάϊο ανακοίνωσε αιφνίδια την απόφασή της να αποσυρθεί από τα γήπεδα, το 2009 θα δώσει exhibition match με αντίπαλο την ανερχόμενη, Καρολίν Βοζνιάκι.

Η 25χρονη Βελγίδα, κάτοχος 7 Grand Slam τίτλων, επιστρέφει στα court για έναν αγώνα επίδειξης με αντίπαλο την 18χρονη Δανή, Καρολίν Βοζνιάκι η οποία εύχεται να μοιάσει στην Ζιστίν Ενάν και στα όσα έχει καταφέρει στο tour της WTA.

Όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ της Βοζνιάκι, Τζον Τόμπιας, η πελάτισά του θα δώσει φιλικό αγώνα με την Ζιστίν Ενάν, χωρίς ωστόσο να έχει προσδιοριστεί το ακριβές χρονικό σημείο αλλά και η έδρα που θα τελεστεί. Πάντως, σύμφωνα και με την αθλητική εταιρία που συνεργάζονται οι δύο τενίστριες, το γεγονός θα προσελκύσει πλήθος κόσμου και θα φιλοξενηθεί είτε στην Οντένσε είτε στην Κοπεγχάγη.

Θυμίζουμε ότι λίγο πριν το αγαπημένο της Roland Garros το οποίο έχει κατακτήσει 4 φορές, η Ζιστίν Ενάν ανακοίνωσε την απόφασή της να αποσυρθεί από το επαγγελματικό τένις θέλοντας να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην προσωπική της ζωή και στην ακαδημία που έχει δημιουργήσει στο Βέλγιο.  

Video highlights
Previous articleΚάθε τέσσερα χρόνια, κούπα…
Next articleΧωρίς coach Αργεντινή, Ισπανία