Η αναζήτηση του κατάλληλου ανθρώπου ο οποίος θα τον οδηγήσει στο δρόμο προς τα Grand Slams, συνεχίζεται για τον Άντι Μάρει. Ο Βρετανός τονίζει ότι δεν θα βιαστεί να πάρει την απόφασή του καθώς ψάχνει έναν προπονητή με τον οποίον θα περάσουν τα επόμενα 5-6 χρόνια, αποκαλύπτοντας ότι έχει κάποια ονόματα στο μυαλό του.

Μετά το καλοκαιρινό και απρόσμενο διαζύγιο με τον Μάιλς ΜακΛάγκαν, ο Άντι Μάρει βρίσκεται σε αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του συμπατριώτη του ο οποίος θα αναλάβει το δύσκολο έργο να οδηγήσει το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, στην κορυφή…

Ο 23χρονος Βρετανός ο οποίος εντυπωσίασε στα τουρνουά προετοιμασίας ενόψει του US Open, όχι όμως και στο τελευταίο Grand Slam της σεζόν όπου γνώρισε απρόσμενη ήττα απ’τον Στάνισλας Βαβρίνκα στον 3ο γύρο, δήλωσε ότι θα συνεχίσει την αναζήτηση του νέου coach, μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος.

Πρόσφατα ο διάσημος προπονητής Νικ Μπολετιέρι εξέφρασε την επιθυμία του να οδηγήσει τον Άντι Μάρει στα μονοπάτια της επιτυχίας, ωστόσο αυτή η ιδέα δεν φαίνεται να άρεσε στον Μάρει.

“Μερικοί άνθρωποι έχουν προσφερθεί να με βοηθήσουν και υπάρχουν λίγοι που θα με ενδιέφερε να συνεργαστώ μαζί τους. Θέλω κάποιον ο οποίος θα είναι μαζί μου για 5-6 χρόνια, οπότε δεν θέλω να βιαστώ να πάρω την απόφασή μου” τόνισε ο Μάρει στην Telegraph.

Ο δύο φορές φιναλίστ σε Grand Slam (US Open 2008, Australian Open 2010), τόνισε ότι αντιμετώπισε και προβλήματα φυσικής κατάστασης στο πρόσφατο Major της Νέας Υόρκης, υπογραμμίζοντας ότι πρέπει να δυναμώσει κι άλλο σε αυτόν τον τομέα…

“Δεν ήμουν τέλεια και αυτό ήταν απογοητευτικό. Ένιωθα κουρασμένος μετά από 2 σετς και αυτό είχε να μου συμβεί πολλά χρόνια. Αυτό πρέπει να το διορθώσω άμεσα. Δεν υπήρχε τραυματισμός. Δεν ξέρω τι πραγματικά ήταν…” είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, στο ίδιο πλάισιο, ο Μάρει συμπλήρωσε: “Σε αυτόν τον τομέα ήμουν από τους δυνατότερους τα τελευταία χρόνια και πρέπει να βεβαιωθώ ότι θα δουλέψω σκληρά για να αποκτήσω και πάλι τη σπουδαία φόρμα μου και να δώσω στον εαυτό μου άλλη μια ευκαιρία για έναν μεγάλο τίτλο”.

Video highlights
Previous articleΑποκλείστηκε ο Αγγελίνος
Next articleRafa-mania και στην Ασία