Η πλέον επιτυχημένη συνεργασία της Ένωσης Επαγγελματιών Τενιστών (ΑΤP) με την HEAD θα συνεχιστεί τουλάχιστον έως το 2012 όπως ανακοίνωσε η κορυφαία εταιρία κατασκευής ρακετών και μπαλών. Η συμφωνία επετεύχθη κατά τη διάρκεια του ATP World Tour Finals μεταξύ των προέδρων Adam Helfant (ATP) και Johan Eliasch (HEAD).

H συνεργασία των δύο πλευρών έχει ξεκινήσει από το 1994 με την HEAD να είναι ο μακροβιότερος συνεργάτης της ATP.

"Αυτή η συνεργασία δυναμώνει τη σχέση της HEAD με έναν από τους πιο αξιοσέβαστους οργανισμούς στην παγκόσμια τενιστική κοινότητα. Παράλληλα μας τοποθετεί σε κυρίαρχη θέση στο tour της ATP καθώς η HEAD είναι η Νο1 επιλογή ρακέτας για τους περισσότερους τενίστες μέσα στο top100 της παγκόσμιας κατάταξης" τόνισε χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της HEAD, Johan Eliasch.

Από την πλευρά του, ο εκτελεστικός Διευθυντής της ATP, Αdam Helfant, υπογράμμισε: "Η συνεργασία της ATP με την HEAD και την Penn, είναι ένα φυσιολογικό δέσιμο ανάμεσα σε δύο ηγέτες του τένις. H HEAD είναι μαζί μας πολλά χρόνια και ελπίζουμε να συνεχίσουμε μαζί για πολλά περισσότερα".

Η συμφωνία αφορά την συνέχιση της HEAD/Penn ως τον επίσημο προμηθευτή ρακετών, μπαλών και τσαντών της ATP ενώ η μπάλες HEAD θα είναι οι επίσημες στη διοργάνωση του ATP World Tour Finals στο Λονδίνο μέχρι το 2012.

"Η HEAD συνεχίζει να αποδεικνύει ότι είναι η κορυφαία εταιρία. Η ποιότητα των ρακετών της δεν συγκρίνεται και επιτρέπει στους τενίστες να εξελίξουν το τένις τους σε άλλο επίπεδο" τόνισε το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς.

"Η ποιότητα και η απόδοση των μπαλών HEAD/Penn είναι η καλύτερη που κυκλοφορεί. Είναι ευχάριστο που η HEAD και η Penn θα συνεχίσουν τη συνεργασία με την ATP γιατί θέλω να χρησιμοποιώ τα καλύτερα εργαλεία όταν παίζω στο γήπεδο" τόνισε απ’την πλευρά του το Νο4 του κόσμου, Άντι Μάρει.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ
ΑΦΟΙ ΙΩΝΑΣ
Γεωργίου Παπανδρέου 119
14452 Μεταμόρφωση Αττικής
Τηλ. 210 2844484-5 / Fax. 210 2845623
www.ionas.gr
info@ionas.gr

Video highlights
Previous articleΠωλείται το ATP της Indianapolis
Next articleΙσπανία-Τσεχία μονομαχία…