Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Μαρία Σαράποβα η οποία κατέκτησε το Australian Open και στη συνέχεια της σεζόν επέστρεψε και στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Ωστόσο, ο σοβαρός τραυματισμός της στον ώμο την άφησε πολύ πίσω και πλέον προετοιμάζεται για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Η 21χρονη Ρωσίδα βρίσκεται στο Φοίνιξ όπου μαζί με τον γιατρό της, Μπρετ Φίσερ βρίσκονται σε φάση αποκατάστασης του προβλήματος τραυματισμού στον ώμο ο οποίος δεν της επέτρεψε να πάρει μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες, US Open και στον τελικό του FED Cup. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η Σαράποβα θα επιστρέψει σε έναν αγώνα επίδειξης στο Χονγκ Κονγκ αρχές του Γενάρη ενώ στη συνέχεια υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βρίσκεται σε θέση να υπερασπιστεί τον τίτλο της στη Μελβούρνη, στο πρώτο Grand Slam της νέας χρονιάς. 

"Νιώθει πολύ ανακουφισμένη μετά την ακριβής διάγνωση του προβλήματος. Ήταν δύσκολο για εκείνη να δεθχεί ότι έπρεπε να απουσιάσει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το US Open. Δεν θέλει να πιέσει τον τραυματισμό της και θα επιστρέψει όταν είναι 100% έτοιμη" τόνισε ο ατζέντης της Μάσα, Max Eisenbud.

Το πρόβλημα στον ώμο την ακολουθεί από το 2006 και έκανε την επανεμφάνισή του στο Τορόντο αρχές του Αυγούστου. Το καλό για την Μαρία είναι ότι, προς το παρών, δεν τίθεται θέμα χειρουργίου.

Video highlights
Previous articleΕίναι θέμα χρόνου
Next articleΚανένας λόγος ανησυχίας