Έστω και σε exhibition, η Μαρία Σαράποβα αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα όταν θα αντιμετωπίσει την επίσης πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Άνα Ιβάνοβιτς σε φιλικό αγώνα στην Μπογκοτά της Κολομβίας.

Έναν σπουδαίο αγώνα επίδειξης θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι Κολομβιανοί φίλοι του τένις στην πρωτεύουσα της χώρας.

Στις 6 Δεκεμβρίου, οι δύο πρώην Νο1 και πρωταθλήτριες στο Roland Garros, Μαρία Σαράποβα και Άνα Ιβάνοβιτς, θα αναμετρηθούν σε φιλικό παιχνίδι στην Μπογκοτά, με τη Ρωσίδα να επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά τον σοβαρό τραυματισμό της στον ώμο.

Η 26χρονη Μάσα, Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, πίσω απ’τις Γουίλιας, Αζαρένκα και Λι, έχει αγωνιστεί μόλις σε ένα παιχνίδι μετά τον απρόσμενο αποκλεισμό στο 2ο γύρο του Wimbledon καθώς το χρόνιο πρόβλημα στον ώμο επανεμφανίστηκε και την κράτησε εκτος δράσης.

Με νέο προπονητή στο πλευρό της, τον Σβεν Γκρόνεφελντ η Σαράποβα θα επιστρέψει στο γήπεδο, συνεχίζοντας την αγωνιστική της προετοιμασία για τη νέα σεζόν που θα τη βρεί στο Brisbane International της Αυστραλίας.

Video highlights
Previous articleΔιπλή νίκη Ράφα επί Νόλε
Next articleTo κορυφαίο ματς του 2013