To No1 του ταμπλό και φιναλίστ το 2005, Στάνισλας Βαβρίνκα επικράτησε δύσκολα 2-1 σετ του Γκιγιέρμο Κάνας και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Swiss Open που διεξάγεται στην πόλη Gstaad της πατρίδας του, της Ελβετίας.

Ο 23χρονος αν και βρέθηκε πίσω στα σετ κατάφερε να "γυρίσει" το ματς κόντρα στον Αργεντίνο, Νο8 του ταμπλό και να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη με 4-6, 6-4, 7-6(2) την ίδια ώρα που το Νο3 του ταμπλό, Μίκαηλ Γιούζνι γνώριζε την ήττα από τον Γκιγιέρμο Γκαρσία Λόπεζ συνεχίζοντας τις απογοητευτικές του παρουσίες στα τουρνουά της ATP.

Ο 25χρονος Ρώσος ηττήθηκε 4-6, 7-5, 6-3 από τον Ισπανό και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση στα προημιτελικά με τον Λόπεζ να αντιμετωπίζει στα ημιτελικά τον Ρώσο, Ιγκόρ Αντρέεφ που επικράτησε 7-6(4) 6-3 του Μαριν Τσίλιτς.

Στο μεταξύ ο Βαβρίνκα στους "4" θα αντιμετωπίσει τον Βίκτορ Ανέσκου με τον Ρουμάνο να επικρατεί 6-3, 7-6(3) του Γάλλου, Γέρεμι Σαρντί.

Προημιτελικά Gstaad
7-Igor Andreev (Russia) beat Marin Cilic (Croatia) 7-6(4) 6-3
1-Stanislas Wawrinka (Switzerland) beat 8-Guillermo Canas (Argentina) 4-6 6-4 7-6(2)
Guillermo Garcia-Lopez (Spain) beat 3-Mikhail Youzhny (Russia) 4-6 7-5 6-3
Victor Hanescu (Romania) beat Jeremy Chardy (France) 6-3 7-6(3)

pdf GSTAAD OPEN DRAW

Video highlights
Previous articleΑπάντηση ΕΦΟΑ σε Γιακούποβιτς
Next articleΣτα ημιτελικά ο υπερασπιστής