Ανυπεράσπιστος θα μείνει ο τίτλος στο Queen’s Club καθώς ο Ράφαελ Ναδάλ, όπως γνωστοποίησε σήμερα (5/6) δεν θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για το παραδοσιακό Aegon Championships. Ο 23χρονος ο οποίος επικαλέστηκε προβλήματα στα γόνατα… πέρυσι στο Queen’s κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο στο χόρτο.

Παρά τα αντιθέτως λεγόμενα στις αρχές της εβδομάδας, ο Ράφαελ Ναδάλ μέσω του επίσημου site του στο internet (www.rafaelnadal.com), ανακοίνωσε πως δεν θα ταξιδέψει στο Λονδίνο το Σαββατοκύριακο για το Aegon Championships το οποίο ξεκινάει τη Δευτέρα (8/6) στο Λονδίνο και με το οποίο ξεκινάει επίσημα η περίοδο προετοιμασίας ενόψει του Wimbledon (22/6).

O Ράφα μίλησε, ίσως για πρώτη φορά, δημόσια για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στα γόνατα και εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Λονδίνο.

"Είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν θα μπορέσω να παίξω στο Queen’s και να υπερασπιστώ τον τίτλο που κέρδισα πέρυσι. Είναι πολύ ξεχωρίστο για μένα να αγωνίζομαι στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο Queen’s Club. Είμαι μεγάλη τιμή να παίζω μπροστά σε φιλάθλους που γνωρίζουν το άθλημα και πάντα με υποστηρίζουν από την πρώτη χρονιά που έπαιξα εκεί.

Είχα κάποια προβλήματα τους τελευταίους μήνες με τα γόνατά μου το οποίο δεν μυστικό και αυτό δεν θα μου επέτρεψε να αγωνιστώ 100%. Πρέπει να δουλέψω με την ομάδα μου και να επανέλθω στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης και να είμαι έτοιμος για το Wimbledon. Ελπίζω να είμαι έτοιμος μέχρι τότε.

Πραγματικά λυπάμαι πολύ και ελπίζω οι άνθρωποι του κλαμπ να με περιμένουν εκεί του χρόνου

Rafa"…

Video highlights
Previous articleΜάγεψε το Aegean
Next articleΕίναι τρελός ο Σουηδός!!!