Σίγουρη πως δεν θα αργήσει και η δική της ώρα που θα πανηγυρίσει έναν τίτλο Grand Slam εμφανίστηκε η φιναλίστ του US Open, Γέλενα Γιάνκοβιτς. Η 23χρονη Σέρβα στον πρώτο τελικό της σε τουρνουά major, ηττήθηκε με 2-0 σετ απ’την Σερένα Γουίλιαμς ωστόσο σύμφωνα με τις εμφανίσεις της φέτος, θα έρθει και η δική της στιγμή…

"Ξέρω τι πρέπει να κάνω για να νικήσω τη Σερένα. Την επόμενη φορά… Αυτός δεν ήταν ο τελευταίος μου τελικός Grand Slam. Θα έρθει η ώρα μου.." τόνισε η Γιάνκοβιτς από το Τόκιο όπου βρίσκεται για το Pan Pacific Open. Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης συνέχισε αναφερόμενη στον τελικό της Νέας Υόρκης: "Είχα τις ευκαιρίες μου στο παιχνίδι. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα απογοήτευση όμως βλέποντας πίσω τώρα, είχα δύο σπουδαίες εβδομάδες. Ήταν μια μεγάλη εμπειρία".

Όπως η συμπατριώτισσά της, Άννα Ιβάνοβιτς, έτσι και η Γιάνκοβιτς προτιμάει να κατακτήσει έναν Grand Slam τίτλο προτού επιστρέψει στην κορυφή της WTA. "Ο στόχος μου είναι τα Grand Slams. Έχω βρεθεί στο Νο1 και αυτό δεν μπορεί να μου το πάρει κανείς. Θα γραφτεί στο βιογραφικό μου. Τώρα όμως θέλω να κάνω το επόμενο βήμα…".

Video highlights
Previous articleΠέφτουν ήδη κορμιά
Next articleΕπιστρέφει τον Γενάρη