Πολύ δύσκολη φαντάζει πλέον η συμμετοχή του Λέιτον Χιούιτ στο δεύτερο Grand Slam της χρονιάς στο Παρίσι στο τέλος του Μάη. Ο Αυστραλός πρωταθλητής δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί αρκετό καιρό τώρα στο ισχίον με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στο Roland Garros να είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Ο πρωταθλητής του Wimbledon και του US Open, έκανε κάποιες εξετάσεις στο νοσοκομείο του Σίδνευ και περιμένει τα αποτελέσματα για να δει αν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο γαλλικό Όπεν.

"Ο τραυματισμός μου είναι σε καλύτερη κατάσταση αλλά θα πρέπει να το δοκιμάσω στο court. Έκανα κάποιες ειδικές εξετάσεις και τα αποτελέσματα θα βγούν τις επόμενες μέρες. Μόλις τα πάρω στα χέρια μου θα αποφασίσω για το Παρίσι αλλά και για τη σεζόν στο γρασίδι".

Ο τραυματισμός στο ισχίον είναι ένας από τους πολλούς που είχε ο 27χρονος Αυστραλός κατά τη διάρκεια της καριέρας του και είχαν ως αποτέλεσμα την πτώση του από την κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης το 2003. Έχει κατακτήσει το Us Open το 2001 και το Wimbledon την επόμενη χρονιά όμως δεν έχει πανηγυρίσει από τότε άλλον Grand Slam τίτλο με αποτέλεσμα να έχει πέσει στο Νο19 της κατάταξης.

Video highlights
Previous articleΟ Τζόκοβιτς και οι άλλοι
Next articleMε φόρα από τη Ρώμη