Μετά την ήττα αποκλεισμό του Ρισάρντ Γκασκέ από τον Αντρέα Σέπι για το 2ο γύρο του Hamburg Masters, το Tennis24 είχε βγει με το άρθρο "Μη μείνει μόνο ταλέντο" τονίζοντας ότι η ανάγκη αλλαγών στο αγωνιστικό κομμάτι είναι επιτακτική. Λίγες μέρες αργότερα ο 22χρονος Γάλλος "χώρισε" με τον Έρικ Ντεμπλίκερ.

Λίγες μέρες πριν το μεγάλο ραντεβού στο Παρίσι, ο Ρισάρντ Γκασκέ αποφάσισε να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές. Ο Γάλλος αποφάσισε να απομακρύνει τον προπονητή με τον οποίον πορευόταν τα τελευταία χρόνια, Έρικ Ντεμπλίκερ ακούγοντας τις "προσευχές" του Tennis24 το οποίο δεν μπορούσε να δεχθεί ότι ένα ταλέντο σαν το Γκασκέ θα μπορούσε να πάει χαμένο. Ο νεαρός τενίστας πραγματοποιεί τραγική χρονιά φέτος έχοντας 10 νίκες και 9 ήττες.

"Ο Έρικ παραμένει φίλος μου και αυτός που με βοήθησε να μπω στην πρώτη 10αδα της παγκόσμιας κατάταξης" τόνισε ο 22χρονος Γάλλος σε δήλωσή του.

Στο Roland Garros, τον Ρισάρντ Γκασκέ θα συνοδέψει ο Γκιγιάμε Πειρέ ο οποίος προπονεί επίσης τον Νίκολα Μαχού και ανήκει στην ομάδα Lagardere, εταιρία managment τενιστών.

Video highlights
Previous articleΝο1 η Σαράποβα
Next articleΘα τον περάσω στο Παρίσι