"Ποτέ μην λες ποτέ" λέει το γνωστό ρητό και η Ενάν φαίνεται να το εστερνίζεται 100%. Η 26χρονη Βελγίδα, ενάμιση μήνα μετά την αποχαιρετιστήρια συνέντευξυ Τύπου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στα court τονίζοντας ωστόσο ότι αυτό το ενδεχόμενο συγκεντρώνει ελάχιστες έως μηδαμινές πιθανότητες.

"Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν πρόκειται να ξανά επιστρέψω στους αγωνιστικούς χώρους. Όμως όσοι με ξέρουν καλά είναι σε θέση να γνωρίζουν πως ότι κι αν κάνω το κάνω δίνοντας το 200% των δυνατοτήτων μου. Όταν αποφασίζω κάτι, τελείωσε. Προχωράω στο επόμενο βήμα" τόνισε η Ζιστίν Ενάν η οποία 10 μέρες πριν το αγαπημένο της Roland Garros ανακοίνωσε την απόφασή της να αποσυρθεί από το επαγγελματικό τένις μετά από 9 χρόνια τεράστιων επιτυχιών και 7 Grand Slam τίτλων.

"Το να είσαι επαγγελματίας αθλητής προϋποθέτει πολλές θυσίες. Πρέπει να τρως τένις, να κοιμάσαι με τένις και να ζεις με τένις δίνοντας το 300% όλο το χρόνο. Αυτό το κάνω 20 χρόνια. Έχω την ελευθερία της απόφασης" είχε τονίσει η Βελγίδα στο Laureus.com.

Όσον αφορά τα προγνωστικά της για το γυναικείο τουρνουά στο Wimbledon, η Ενάν ήταν κατηγορηματική: "Η Βίνους είναι η καλύτερη τενίστρια στο χόρτο. Είναι ψηλή και δυνατή οπότε για μένα είναι το φαβορί για το τρόπαιο".

Video highlights
Previous articleΟικογενειακή υπόθεση
Next articleΈνα βήμα πιο κοντά στο 6ο