Μπορεί το πρόβλημα στον αριστερό καρπό να πηγαίνει απ’το καλό στο καλύτερο και οι πρόσφατες ακτινογραφίες να μην έδειξαν ζημιά στον τένοντα, ωστόσο ο Άντι Μάρει θα μείνει ακόμη μια εβδομάδα εκτός αγώνων, αποσύροντας τη συμμετοχή του απ’το Japan Open, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος για το Shanghai Masters.

Όπως ανακοίνωσε ο Μάρει από την επίσημη ιστοσελίδα του στο διαδίκτυο (www.andymurray.com), οι γιατροί του συνέστησαν να μην αγωνιστεί στο Rakuten Japan Open Tennis Championships στην Ιαπωνία των 1,226,500 δολαρίων για να μην υποτροπιάσει ο τραυματισμός και αντιμετωπίσει ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα, χάνοντας ολόκληρο το υπόλοιπο της σεζόν.

"Δυστυχώς ο Άντι αναγκάστηκε να αποσύρει τη συμμετοχή του από το τουρνουά στο Τόκιο. Είναι πολύ απογοητευμένος που δεν θα αγωνιστεί στην Ιαπωνία όμως οι γιατροί τον συμβούλευσαν να μην ταξιδέψει και εκείνος αποφάσισε να δώσει κι άλλο χρόνο στον αριστερό του καρπό για να θεραπευτεί. Ο τραυματισμός βελτιώνεται σε καθημερινή βάση και ο Άντι είναι πολύ κοντά στο να ακολουθήσει κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Ο καρπος θα εξεταστεί και πάλι μέσα στην εβδομάδα" ανέφερε στο κεντρικό της θέμα η ιστοσελίδα του 22χρονου Βρετανού.

Στο Japan Open που ξεκινάει τη Δευτέρα (5/10), θα κάνει την εμφάνισή του και ο νέος πρωταθλητής του US Open, Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο στην πρώτη του συμμετοχή σε τουρνουά μετά τον άθλο του στο Flushing Meadows. Μαζί με τον Αργεντινό, ο οποίος θα καταλάβει το Νο1 του ταμπλό μετά την απουσία του Μάρει, θα βρίσκονται επίσης οι Γάλλοι: Τσονγκά, Σιμόν, Μονφίς, οι Τσέχοι: Στέπανεκ, Μπέρντιχ και ο σπουδαίος Λέιτον Χιούτι.

Video highlights
Previous articleΣτα ημιτελικά του διπλού η Λένα
Next articleΏρα ΟΑΚΑ… 16:30!!!